Derrota a Torà per 7 a 1

Avui l’equip filial ha perdut a Torà, l’actual líder, per un contundent 7 a 1. Cal destacar la gran superioritat d’ELO per part del Torà on algunes partides la diferència gairebé arribava als 400 punts. Les partides han anat així:

En el primer tauler Esteve Mateu ha entrat ràpidament en un final de dos alfils contra cavall i alfil on, tot i estar una mica inferior, feia pinta que acabaria en taules, però el seu rival finalment ha aconseguit imposar-se. En el segon tauler Marc Pericas s’ha trobat en una posició complicada on el seu rival ha donat la dama per una torre, un alfil i un cavall, però al final ha perdut després d’una llarga partida.

En el tercer tauler Marc Torrent ha perdut en una posició d’atac per diferents flancs on ell ha trobat iniciativa al flanc de rei, però el seu rival la sabut aturar trobant contra joc al flanc de dama i ha aconseguit una gran avantatge. En el quart tauler Joan Moscoso ha protagonitzat l’única victòria aprofitant el mal desenvolupament del seu rival fet que li ha portat acabar amb dos peons de més i així guanyar la partida.

En el cinquè tauler Marc Obregon tenia una posició igualada, però un error tàctic li ha costat una peça i la partida. En el sisè tauler Francesc A. López ha tingut iniciativa al flanc de rei, però un error li ha fet perdre material i finalment ha perdut.

En el setè tauler Eric Casanovas s’ha equivocat en l’obertura, fet que li ha donat molta avantatge al seu rival guanyant una qualitat i la partida. En l’últim tauler Diana Da Rocha ha perdut en una posició de reis enrocats en diferents flancs, però un greu error li ha costat la partida.

TORÀ
7 – 1 GEVA-CEA B
1 Argerich, Josep 2247 1-0 1873 Mateu, Esteve
2 Padulles, Ramon 2177 1-0 1829 Pericas, Marc
3 Badia, Jordi 2162 1-0 1829 Torrent, Marc
4 Riera, Jordi 2053 0-1 1778 Moscoso, Joan
5 Badia, Jaume 2003 1-0 1738 Obregon, Marc
6 Raga, Roman 1961 1-0 1716 López, Francesc A.
7 Padulles, Ramon 1929 1-0 1700 Casanovas, Eric
8 Traveset, Josep Mª 1777 1-0 1700 Da Rocha, Diana