El GEVA-CEA B perd a Mollerussa per 6.5 a 1.5

Avui ha començat el torneig per equips de Catalunya. L’equip filial s’ha enfrontat a la primera ronda amb el Mollerussa i ha perdut per un clar 6.5 a 1.5, on potser ha influït la falta de ritme al ser la primera ronda i que el Mollerussa presentés un equip amb un ELO molt superior al dels nostres jugadors.

Les partides han anat així. En el primer tauler Benet Pantebre ha perdut, tot i fer una bona partida, en una posició complexa del Gambet de Dama. En el segon tauler Joan Soler ha protagonitzat l’única victòria, en una partida molt llarga, el seu rival ha comès un greu error per la falta de temps, quan el Soler estava en una posició crítica, que li ha permès guanyar.

En el tercer tauler Esteve Mateu ha fet taules en una partida on després d’aconseguir avantatge en l’obertura un greu error li ha obligat a lluitar per les taules en una posició desesperada. En el quart tauler Marc Pericas ha tingut problemes en l’obertura fet que li ha costat un peó, avantatge que el seu rival ha aprofitat per endur-se la victòria.

En el cinquè tauler Ferran Gras ha aconseguit una posició igualada, però un error tàctic li ha costat una peça i no ha tingut cap possibilitat d’evitar la derrota tot i haver lluitat molt. En el sisè tauler l’Ernest Navarro ha obtingut una posició favorable, però degut al cansament s’ha equivocat i ha perdut.

En el setè tauler Diana Da Rocha ha jugat molt bé l’obertura fins a arribar en una posició amb molta iniciativa, però ha comès un error tàctic al menjar un peó fet que li ha costat la partida. En l’últim tauler Eric Casanovas ha debutat amb l’equip filial i al principi ha obtingut una posició amb lleuger avantatge, però el seu rival s’ha imposat de mica en mica i al final ha hagut d’abandonar.

MOLLERUSSA
6,5 – 1,5 GEVA-CEA B
1 Ribera, Jaume 2168 1-0 1893 Pantebre, Benet
2 Lacasa, Santos 2016 0-1 1878 Soler, Joan
3 Domenech, Pere 1985 0,5-0,5 1873 Mateu, Esteve
4 Andres, Josep M. 1981 1-0 1829 Pericas, Marc
5 Garcia, Carlos 1959 1-0 1797 Gras, Ferran
6 Maderal, Josep 1935 1-0 1700 Navarro, Ernest
7 Rubio, Josep M. 1924 1-0 1700 Da Rocha, Diana
8 Serret, Ramon 1903 1-0 1700 Casanovas, Eric