Resultats de la ronda 1 i emparellaments de la ronda 2

El passat divendres 15 de gener va començar la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya per edats. Andorra es troba dins de les comarques pirinenques i les partides es disputen els divendres a les 18:00 al local social del GEVA.

Al final aquesta edició prenen part 26 jugadors dividits de la següent manera: 6 SUB14, 9 SUB10 i 11 SUB12, tots ells del Principat. El sistema de joc és de lliga per SUB16 i sistema suïs per les altres dues categories. El torneig donarà les places per la Fase Final del Campionat de Catalunya per edats que es celebrarà a Setmana Santa.

Tots els resultats i emparellaments es penjaran a la web de chess-results i els enllaços pertinents són els següents:

Eric Casanovas vs Diana da Rocha (SUB14)

Eric Casanovas vs Diana da Rocha (SUB14)

Miquel Mata vs Anton Deu (SUB10)

Miquel Mata vs Anton Deu (SUB10)

La sala danàlisis treia fum... amb la Índia de Rei!

La sala d'anàlisis treia fum... amb la Índia de Rei!