Bon debut amb victòria per 7.5 a 2.5

Aquest diumenge hem jugat contra el Benavent en la partida amb la que estrenem la nova categoria després de baixar l’any passat. El Benavent és un equip no massa fort si el comparem tauler per tauler amb els nostres jugadors. Aquesta setmana gairebé hem aconseguit fer l’equip titular i això ens ha permès guanyar amb relativa comoditat tot hi que com era d’esperar la lluita ha estat aferrissada.

L’Oscar de la Riva ha quedat be tàcticament a l’obertura i ha quedat amb un peó de més que li ha estat suficient en un final de torres.

A la partida d’en Marc Simonet un plantejament simètric però no absent de possibilitats pràctiques ha donat opcions al nostre jugador després d’algun descuit del seu rival, que el nostre jugador ha aprofitat per augmentar i emportar-se el punt sense massa problema.

En Raul Garcia ha guanyat un peó en sortir de l’obertura i amés tenia millor posició, tot hi que hi havia opcions de lluita que finalment ha sabut controlar per imposar-se.

En Sergi Pham, jugador fitxat que ja havia jugat fa uns anys amb l’Andorra, ha jugat tàcticament per mirar d’aconseguir atacar el rei del seu contrari, però aparentment no ha aconseguit massa possibilitats pràctiques i amb el material que havia entregat el seu rival ha tingut prou per guanyar.

En la partida d’en Josep Ribera el centre era inestable i s’ha mantingut cert equilibri més aviat per motius tàctics. Després de força simplificacions cap jugador ha sabut trobar una forma de guanyar tot hi que n’hi ha hagut algunes, i s’ha acabat en taules.

En Daniel José ha aprofitat alguna imprecisió del seu rival per aconseguir algunes possibilitats pràctiques, que han augmentat després d’un joc passiu del contrincant, tot hi que no era fàcil concretar-ho. En els destrets de temps les imprecisions en la defensa li han permès guanyar una qualitat, suficient per acabar guanyant.

En la partida d’en Vicens Santamaria el joc de maniobres ha durat força jugades, on tots dos jugadors miraven de millorar la seva posició. No semblava que es produís cap desequilibri significatiu i després d’algunes simplificacions ha acordat taules amb el seu rival.

En Josep Onna ha aconseguit guanyar un peó i tenia millor posició que ha intentat millorar durant algunes jugades, però algunes imprecisions no li han permès imposar l’avantatja i finalment han fet taules.

En Francesc Rechi ha quedat millor en l’obertura aconseguint avantatja material, tot hi que el seu flanc de rei dèbil donava alguna possibilitat al seu rival. Al llarg de la partida sempre ha aconseguit mantenir suficient avantatja i ha arribat a un final guanyat.

En Josep Ma. Gorgues no semblava estar massa be després de l’obertura tot hi que tampoc semblava greu. El seu rival no ha sabut concretar cap opció i finalment alguns errors li han donat la victòria al nostre jugador.

La setmana que ve tenim l’encontre a priori més difícil de la temporada amb el Montmeló, un equip similar al nostre. Esperem poder puntuar-hi per no haver d’anar a remolc durant la lliga.

A continuació els resultats de l’encontre:

GEVA-CEA 7,5-2,5 BENAVENT
1 De la Riva, Oscar 2538 GM 1-0 2345 MC Coll, Jordi
2 Simonet, Marc 2346 MF 1-0 2161 Gutiérrez, Ferran
3 Garcia, Raul 2329 MF 1-0 2132 Nieto, Francesc
4 Pham, Sergi 2281 0-1 2116 Frances, Oriol
5 Ribera, Josep 2181 0,5-0,5 2036 Coll, Cristina
6 Jose, Daniel 2175 1-0 2015 Biosca, Jordi
7 Santamaria, Vicens 2155 0,5-0,5 2011 Granados, Roman
8 Onna, Josep 2098 0,5-0,5 1964 Solà, Iris
9 Rechi, Francesc 2011 1-0 1963 Santamaria, Marc
10 Gorgues, Josep M. 1918 1-0 1931 Mas, Oriol
GEVA-CEA vs BENAVENT - Vista dels dos primers taulers...

GEVA-CEA vs BENAVENT - Vista dels dos primers taulers...