Us esperem el dissabte 12 de desembre a les 10:00 al Prat Gran

El proper dissabte 12 de desembre de 2009 es jugarà el VIIIè Festival d’Escacs de Nadal organitzat pel G.E.V.A. (Grup d’Escacs Valls d’Andorra) que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

El torneig començarà a les 10:30 hores i tindrà lloc al Pavelló Polisportiu d’Escaldes-Engordany (Prat Gran) preveient acabar al voltant de les 13:00 hores, incloent el lliurament de premis.

Es jugaran 7 partides a un ritme de 7 minuts per sistema suís realitzant-se tres competicions paral.leles amb les següents categories: SUB12 (tots els nascuts després del 01/01/1997), SUB10 (tots els nascuts després del 01/01/1999) i SUB8 (tots els nascuts després del 01/01/2001).

Com a premi pels cinc millors classificats de cada categoria es lliuraran joguines mentre que tots els jugadors de la competició rebran un obsequi per la seva participació.

Desitgem que el seu fill/filla pugui prendre part en el torneig i si està interessat haurà d’acudir una mica abans de l’inici de la competició (a les 10:00) per formalitzar la seva inscripció. Per agilitzar les inscripcions agrairíem que el dia del torneig portessin degudament portessin degudament complimentat el formulari d’inscripció que poden descarregar en el següent enllaç: