L’equip de la parròquia de Sant Julià de Lòria guanya el torneig amb autoritat

Aquest diumenge es va celebrar al local social del GEVA una nova edició del tradicional Campionat Interparroquial. Finalment van haver-hi algunes baixes i per tant es va disputar una lliga a doble volta entre quatre equips amb jugadors de quatre parròquies, Sant Julià, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i La Massana.

El torneig va ser dominat amb tot moment pel l’equip de la parròquia de Sant Julià de Lòria que es va mostrar molt segur al no perdre cap encontre i guanyar un dels dos encontres contra cada una de les altres parròquies. L’equip estava integrat, per ordre de forces, per Esteve Mateu, Marc Pericas, Arnau Jansat i Joan Moscoso. Amb 16,5 punts va arribar a treure 4,5 punts d’avantatge al segon classificat.

La segona posició va recaure per l’equip de La Massana amb 12 punts. L’equip format per Oscar de la Riva, Josep Onna, Valentí Riba i Marcel Reyes no va poder seguir el ritme del campió i per tant va lluitar per la segona plaça.

El tercer lloc fou per Andorra la Vella amb 10 punts, mentre que la quarta plaça va recaure per l’equip d’Escaldes-Engordany amb 9,5.

Equip campió - Sant Julià de Lòria

Equip campió - Sant Julià de Lòria

La darrera partida de lencontre...

La darrera partida de l'encontre...