En Joan Fernàndez obté la victòria i suma 2,5 punts

1r Festival francophone des échecs

1r Festival francophone des échecs

En aquesta quarta ronda el representant andorrà ha vençut l’italià Lodevik Coqueraut (1861) conduint les peces blanques. La partida ha estat en tot moment controlada pel jugador del Principat que ha jugat un Atac Anglès per combatre la Defensa Siciliana plantejada pel seu rival. Mitjançant un sacrifici temàtic ha obtingut una bona compensació que ha acabat transformant en victòria.

Avui toca de nou jornada doble i en Joan s’enfrontarà pel matí al jugador de Tunísia Zied Jarraya (2192).

Pel que fa al capdavant de la classificació aquesta està comandada pel mestre internacional i representant del Quebec Jean Hebert amb 3,5 punts. A continuació trobem 5 jugadors amb 3 punts i per tant la doble ronda d’avui pot ser important per decidir les primeres places del torneig.