L’equip filial obté la primera victòria

L’equip filial ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la cinquena ronda jugant contra el Vallfogona B per un 5-3. Aquesta victòria deixa al nostre equip a prop de la salvació. Les partides han anat així.

En el primer tauler Benet Pantebre tenia una posició igualada en una Defensa Francesa del canvi, però mica en mica ha anat aconseguit avantatge fins a guanyar un final de reis. En el segon tauler Esteve Mateu ha obtingut un clar avantatge en una Francesa on finalment ha acabat guanyant un final de dama contra dos torres.

En el tercer tauler David Gorgues ha plantejat el Gambet Budapest i ha guanyat una peça al mig joc, però una entrega li ha costat el punt. En el quart tauler Joan Moscoso no ha jugat molt bé un atac Trompovsky i també ha perdut la partida.

En el cinquè tauler Marc Torrent tenia una posició igualada en una Defensa Escandinava, però ha sabut com aprofitar els errors del seu contrincant. Menys sort ha tingut la Diana Da Rocha, que després de plantejar una partida Vienesa ha quedat pitjor i no ha tingut cap oportunitat per endur-se la victòria.

En el setè tauler Marc Pericas ha obtingut una bona posició després que el seu rival li plantegés malament una Defensa Escandinava i s’ha acabat enduent el punt gràcies als errors del seu rival i a la seva mala posició. En el vuitè tauler em presenciat la victòria més contundent de les 8 partides, on Ernest Navarro ha aconseguit un gran avantatge en tant sols 10 jugades.

La següent setmana ens espera el Bellpuig, un rival difícil, però on una victòria contra ell podria ser un gran pas per la permanència. A continuació els resultats individuals:

VALLFOGONA B
3 – 5 GEVA-CEA B
1 Capdevila, Joan 1855 0-1 1931 Pantebre, Benet
2 Voltes, Andreu 1854 0-1 1831 Mateu, Esteve
3 Escur, Joaquin 1825 1-0 1819 Gorgues, David
4 Puigfel, Jordi 1810 1-0 1793 Moscoso, Joan
5 Farras, Joan R. 1700 0-1 1792 Torrent, Marc
6 Solani, Joel 1700 1-0 1747 Da Rocha, Diana
7 Fabrega, Sergi 1700 0-1 1700 Pericas, Marc
8 Berge, Jose M. 1700 0-1 1700 Navarro, Ernest