Carolina Malkovets i Valentí Riba aconsegueixen els millors resultats de la nodrida delegació Andorrana

Com cada any per aquestes dates, es va celebrar la final catalana desprès d’un llarg procés classificatori que va començar el mes de gener. Els joves jugadors andorrans van tenir sort diversa en cada tram de edat.

Per categories, a sub10 trobem a la Carolina Malkovets amb 5,5 punts. ocupant la part alta de la classificació general i la tercera plaça femenina. Els debutants Josep Pubill i Josep Ribera van obtenir 3 i 2 punts respectivament.

A la categoria sub12 com ja ens tenen acostumats els favorits no van fallar. Valentí Riba va obtenir 5,5 punts i Arnau Jansat 5. També va realitzar un bon torneig en Daniel Arques que debutava en aquesta categoria assolint el 50% del punts.

20120405_Finals Catalunya Edats_02

Jugadors del GEVA-CEA participants a les finals catalanes

Però sense dubte la gran sorpresa de tots els nostres, la va donar la Maria Galera a la categoria sub14 que es va mantenir als llocs davanters durant tota la competició. Tan és així que a la darrera ronda estava lluitant per obtenir la primera plaça femenina. Finalment va perdre aquesta decisiva partida, però després d’oferir una feroç resistència. Resultat que no va deslluir una excel•lent actuació. Felicitacions per la Maria i esperem que aquesta progressió sigui continua.

En Marc Obregon no va tenir el seu torneig i es va quedar amb 3 punts. Mentre que en Daniel González, que debutava a la categoria, va totalitzar 2,5 punts.

A sub16 el millor dels nostres, va ser en Marc Torrent que va començar el torneig de manera dubitativa per anar millorant a mesura que pesaven les rondes i acabar en les taules capdavanteres jugant a un bon nivell. Per la seva part en Eric Casanovas va sumar 4 punts i la Diana Da Rocha 3.

Finalment en Marc Pericas, que participava a la categoria màxima su18, on el nivell de joc lògicament és mol més alt, va aconseguir 4 punts. Potser un resultat curt tenint en compte el joc desenvolupat durant la competició.

Crònica de Raül Garcia Paolicchi.