Marc Torrent, Francesc López i Arnau Jansat guanyadors de les tres categories del torneig

Aquest dissabte 7 de juny pel matí es va celebrar la XXI edició del Campionat Escolar Individual que enguany va aplegar en el renovat Centre de Congressos d’Andorra la Vella a una trentena de jugadors en representació de diverses escoles del Principat.

La foto de família...

La foto de família...

El torneig s’ha dividit en tres categories, sub8, sub10 i sub12 on s’han disputat 7 rondes per sistema suïs mentre que a sub8, el grup més reduït, s’ha triat el sistema lliga.

En la categoria sub8 han pres part només 7 jugadors i per tant s’han enfrontat tots contra tots per sistema lliga. El campió ha estat en Arnau Jansat que ha dominat amb molta claredat la proba al vèncer en totes les partides disputades. A només un punt, i amb una única derrota enfront el campió, s’ha situat en Valentí Riba, mentre que la tercera plaça ha recaigut per en Jan Albos.

La categoria sub10 ha aplegat 10 participants. El principal favorit, en Francesc López, s’ha endut la victòria amb certa facilitat ja que malgrat perdre una partida no ha vist perillar la primera plaça. La segona posició ens ha deixat a quatre jugadors empatats amb 5 punts i ha hagut d’ésser el sistema de desempat qui donés la classificació final. Finalment en Roger Pujol s’ha endut la segona plaça i Marc Obregon la tercera.

Guanyadors sub-8

Guanyadors sub-8

La categoria sub12 ha tingut un clar dominador amb en Marc Torrent. En Marc ha obtingut la victòria en sis partides disputades, però ha cedit un empat enfront de qui seria el segon classificat amb sis punts, Ferran Gras que ha realitzat un bon torneig amb opcions fins el final. La tercera plaça ha estat per la Diana da Rocha amb cinc punts.

Un cop finalitzada la competició la Honorable Sra. Maria Rosa Ferrer, Cònsol major d’Andorra la Vella, acompanyada del president de la F.E.V.A. Francesc Rechi ha procedit al lliurament de premis amb trofeigs pels tres primers de cada categoria i una medalla commemorativa per tots els participants.

Classificació Final sub-8

1r	Jansat, Arnau 	6.0
2n	Riba, Valentí	5.0
3r	Albos, Jan	3.5
4t	Reyes, Marcel 	3.0
5è	Mata, Miquel	2.5
6è	Martínez, Pablo	1.0
7è	Fraile, Mario	0.0

Classificació Final sub-10

1r	López, Francesc	6.0
2n	Pujol, Roger	5.0
3r	Obregon, Marc	5.0
4t	Galera, Maria	5.0
5è	Marsal, Roger	5.0
6è	González, Dani	4.0
7è	Fornells, Manel 2.0
8è	Roca, Robert	2.0
Fins 10 jugadors

Classificació Final sub-12

1r	Torrent, Marc 	6.5
2n	Gras, Ferran	6.0
3r	Da Rocha, Diana 5.0
4t	Sasplugas, G.	4.5
5è	Pujol, Ramon 	4.0
6è	Binon, Oxan	4.0
7è	Tomas, Esteve	3.0
8è	Gasset, Oriol 	3.0
Fins 13 jugadors