Una jornada molt emocionant!

La quarta ronda del campionat ha donat partides molt interessants i emocionants ja que la pressió en els primers taulers és cada vegada més alta i per tant els jugadors juguen molt més concentrats degut a que la classificació per les finals catalanes està cada vegada més aprop.

La partida «estrella» de la categoria sub10 va finalitzar amb victòria per part de la principal favorita, Carolina Lacuesta, malgrat que és just reconèixer que el seu rival, en Josep Mª Ribera va tenir el triomf al seu abast, i nomes una errada de càlcul al final el va privar d’aconseguir-la. Amb aquest resultat Carolina es queda líder en solitari amb 4 punts, mentre que tres jugadors la persegueixen amb 3, el citat Josep Mª Ribera, Josep Pubill i Emma Grande.

A la categoria sub12 l’enfrontament a la primera taula entre els dos favorits, Arnau Jansat i Valentí Riba, va acabar en taules en una partida molt lluitada on ambdós jugadors eren molt conscients del que es jugaven. Amb aquest resultat ambdós comparteixen el liderat amb 3½ punts, mentre que en Daniel Arqués, que va vèncer César Abade, es troba amb 3 punts.

A la primera taula de la categoria sub14 va saltar la sorpresa amb la victòria de Maria Galera davant el líder fins el moment, en Marc Obregon. Desprès d’aquest resultat combinat amb la victòria de Daniel Gonzàlez davant Júlia Lacuesta, els tres jugadors comparteixen la primera plaça amb 3 punts i per tant és molt possible que les primeres places no es defineixin fins la darrera ronda.

A la categoria sub16 dos jugadors comparteixen la primera plaça amb 3 punts, Marc Pericas i Eric Casanovas, que tot just s’enfronten a la darrera ronda. La primera plaça del torneig sortirà tots just del resultat d’aquesta partida, ja que el grup perseguidor, integrat per tres jugadors, es troba empatat amb 2 punts.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la segona ronda i l’emparellament de la quarta:

20120210_03

Ronda 4 - Carolina Lacuesta vs Josep Mª. Ribera (sub10)

20120210_02

Ronda 4 - Arnau Jansat vs Valentí Riba (sub12)

20120210_07

Ronda 4 - Vista parcial de la sala de joc