Nova victòria contra l’Ateneu Colon de Barcelona

Avui hem guanyat l’Ateneu Colon, un vell conegut tant de 1a Divisió com de Divisió d’Honor, amb molts enfrontaments d’història.

L’Òscar ha intentat un atac al flanc de rei però el seu rival finalment no s’ha enrocat. Tot i així també tenia opcions d’atac central i el seu rival no ha sabut preveure les diverses amenaces. En David Norwood ha guanyat al seu rival amb un atac directe al rei, que per haver estat defensat requeria molta previsió. En Marc ha superat el seu rival en l’obertura, i en el mig joc no ha tingut problemes per aconseguir materialitzar-la inicialment en forma de peons i més tard en un final.

En David Monell ha mirat de desequilibrar la posició des de l’obertura, però no ha trobat res concret i poc a poc s’ha anat simplificant la posició fins signar les taules. En Sergi ha buscat la forma d’atacar el rei amb blanques contra una Escandinava, però no ha trobat res, i al contrari el seu rival si ha obtingut un atac decisiu. En Raül ha guanyat una peça i tenia una continuació guanyadora retornant-la, però ha preferit esperar una situació més clara, sense adonar-se que el seu rival tenia atac que li ha permès fer escac perpetu.

En Daniel jugava amb la Sílvia Folch, una jugadora formada a Andorra que viu a Barcelona des de fa alguns anys i ara juga amb el Colon. La Sílvia s’ha deixat una qualitat en un cop tàctic, i tot i la resistència oposada el nostre jugador a acabat imposant-se. En Josep Ribera amb negres ha aconseguit una mínima avantatge amb posició parcialment bloquejada amb alfils de diferent color. El seu rival havia de prendre algunes precaucions defensives addicionals a les que havia executat, i el nostre jugador ha guanyat per atac directe al rei.

En Josep Onna ha intentat desequilibrar la posició però no ha trobat res concret, i després de varies simplificacions han acordat taules. En Esteve no ha jugat gaire be l’obertura i podia quedar pitjor, però el seu rival no ha sabut aprofitar-ho i en canvi el nostre jugador ha trobat la forma d’atacar decisivament el rei.

Amb aquesta tercera victòria compartim el liderat amb un dels equips més forts de la categoria, el Tres Peons. La setmana vinent juguem amb el Congrés, un equip equilibrat amb qui sens dubte tindrem un matx combatut.

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA 7½ – 2½ ATENEU COLON
1 De la Riva, Oscar 2540 GM 1-0 2381 MC Moreno, Jordi
2 Norwood, David 2491 GM 1-0 2321 MC Mínguez, Raül
3 Simonet, Marc 2350 MF 1-0 2263 MC Tebar, Juan Carlos
4 Monell, David 2337 MC ½-½ 2258 MC Garzón, Josep M.
5 Pham, Sergi 2313 MC 0-1 2146 Godesard, Carles
6 Garcia, Raül 2282 MF ½-½ 2125 Arza, Raül
7 Jose, Daniel 2200 1-0 2110 Folch, Sílvia
8 Ribera, Josep 2165 1-0 2061 Belmonte, Eduard
9 Onna, Josep 2111 ½-½ 2050 Porta, Oriol
10 Mateu, Esteve 2045 1-0 2044 Porta, Guillem