Andorra i Illes Faroe continuen amb el seu frec a frec

Bon resultat obtingut aquesta tarda per l’equip del Principat, que s’ha endut la victòria per 3,5:0,5 davant la selecció de San Marino. Oscar de la Riva i Joan Fernández han repetit victòria, però podríem dir que les partides d’aquesta tarda han estat molt més treballades. L’altra victòria ha estat a càrrec d’en Ruben Gallego en el tercer tauler, en una partida on ha controlat en tot moment els intents de contra joc del seu rival. Les taules, per tant, s’han produït al segon tauler on en Raül García no ha obtingut cap avantatge després de l’obertura i ha acceptat l’oferta del seu rival. Després d’aquesta ronda Andorra suma 9,5 punts dels 12 possibles.

Raül Garcia

Raül Garcia

El frec a frec, però, continua amb les Illes Faroe, que aquesta tarda ha aconseguit una immaculada victòria per 4 a 0 davant Jersei, col·locant-se per tant al capdavant de la classificació provisional amb 10 punts, mig d’avantatge sobre l’equip amfitrió. Després de la doble jornada d’avui, i si les coses continuen igual, sembla que aquests dos equips són els que lluitaran per la victòria.

Jersey vs Illes Faroe

Jersey vs Illes Faroe

La tercera posició és en aquests moments per l’equip monegasc amb 7,5 punts gràcies a la victòria davant Guernsey. El quart lloc és per Malta amb 6,5, que avui ha guanyat a Xipre, que es queda amb els mateixos punts que Luxemburg (6) que ha guanyat el seu primer encontre davant Liechtenstein recuperant així posicions a la classificació.

Malta vs Xipre

Malta vs Xipre

La jornada de demà, tindrà com a matx destacat l’enfrontament entre Mònaco i Andorra, mentre que les Illes Faroe se les veurà amb San Marino.

Luxemburg vs Liechstentein

Luxemburg vs Liechstentein

Demà es disputarà la quarta ronda a partir de les 16:00 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, recordeu que podeu consultar tots els emparellaments, classificacions i resultats a Chess-Results.