Continuen els bons resultats de l’equip D a la Lliga Catalana

El nostre equip D ha continuat la bona ratxa amb 3 victòries i 1 taules.

La segona ronda s’ha jugat contra el Mollerussa E, un equip fort que ha oposat molta resistència als nostres companys.

El primer taulell va ser dominat per la Yaiza. Una partida força igualada d’enrocs oposats on la nostra companya va aconseguir fer-se amb la iniciativa i atacar el rei rival. Donada la coordinació de peces i la potència de l’atac, les blanques es van rendir quan el mat es va fer inevitable.

El segon taulell va ser dominat per l’Alejandro. La partida va estar força igualada tota l’estona. Aquesta va ser l’única d’aquesta ronda que va arribar a un final igualat de 3 peons i Rei contra 3 peons i Rei. Malauradament, el nostre company no va poder trobar la combinació guanyadora i el resultat va quedar en taules.

El tercer taulell va ser dominat pel Fran, qui, després d’una obertura sòlida per ambdues bandes, el mig joc va ser una miqueta caòtic. El nostre company es va deixar la dama en 1, però va poder reprendre l’avantatge amb una combinació tàctica magnífica on, no només va aconseguir alliberar-se d’un mat imminent, sinó que va capturar la dama del rival i arribar a una posició de mat imparable que va fer abandonar a les blanques.

El quart taulell va ser dominat per la Sharon. Una jugadora que es centra en les debilitats de la posició de l’oponent i ataca amb tot. La seva iniciativa comença a fer-se forta quan, després d’un sacrifici d’alfil per obrir la posició i desordenar l’estructura de peons del negre, coordina la Dama i la Torre per atacar la debilitat de la defensa del negre amb el seu Rei al centre. Amb una posició abrusadorament superior, les blanques van forçar la rendició de l’oponent.

Tot i haver guanyat contra el Mollerussa E, la veritat és que han estat uns rivals formidables i tots els taulers tenien posicions tàctiques i complicades.

  MOLLERUSSA E   ½ – 3½   GEVA-CEA D
1 Escobosa, Oscar 1598 0 – 1 1700 Cano, Yaiza
2 Solans, Lleo 1596 ½-½ 1700 Molero, Alejandro
3 Martínez, Anna Mª 1528 0 – 1 1700 Lamotte, Joan F.
4 Miret, Pere J. 1421 0 – 1 1505 Petzka, Sharon
Yaiza Cano Duarte

Yaiza Cano Duarte

Delegat GEVA-CEA D

20240128 Mollerussa E vs GEVA-CEA D

Mollerussa E vs GEVA-CEA D

20240128 Mollerussa E vs GEVA-CEA D

Mollerussa E vs GEVA-CEA D

20240128 Mollerussa E vs GEVA-CEA D

Mollerussa E vs GEVA-CEA D