L’equip de La Massana nou campió Interparroquial

Després de dos anys sense poder-se organitzar, aquest dissabte 19 de novembre pel matí, s’ha pogut tornar a celebrar al local del GEVA el tradicional torneig interparroquial.

En aquesta ocasió potser no ha hagut tanta participació, i finalment han pres part 4 equips formats per 3 jugadors amb un jugador reserva en dos d’ells. Com en edicions anteriors, s’ha fet una lliga a doble volta, amb un total de 6 partides de 5 minuts més 3 segons d’increment per jugada.

En aquesta ocasió el torneig ha estat un frec a frec entre els equips de La Massana i Ordino. De fet han estat els massanencs els que finalment s’han endut la victòria, però només per mig punt d’avantatge. Així l’equip format pel gran mestre Oscar de la Riva, les seves filles, Ariadna i Jana de la Riva més Yiftach Shai ha sumat 11½ punts, superant l’equip d’Ordino que ha obtingut 11.

El torneig s’ha celebrat sense cap entrebanc i amb molt bon humor, fruit de les bones relacions de tots els jugadors que hi ha en els dos clubs del Principat. Enguany s’ha pogut recuperar la totalitat de la pràctica esportiva del club i per encarar la recta final d’aquest any només queda la cirereta del pastís, el Festival Escolar de Nadal, previst pel dissabte 17 de desembre, i que és el torneig que esperen els més joves!

D’altra banda tots els participants es van sumar a la campanya #GOBLUE que promou @unicefland i van venir vestits de blau ja que avui és el dia Mundial de la Infància, i recordem que tots els infants haurien de tenir els mateixos drets arreu del món.

Galeria de fotografies a Flickr


 Classificació Final
 1. La Massana:  11,5 punts
 2. Ordino:    11,0 punts
 3. Andorra:    8,0 punts
 4. Sant Julià:   5,5 punts
Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

20221119 Interparroquial

jugadors participants

20221119 Interparroquial

Equip campió, La Massana

20221119 Interparroquial

Sant Julià vs Ordino

20221119 Interparroquial

La Massana vs Sant Julià

20221119 Interparroquial

La Massana vs Andorra la Vella