Marc Torrent guanya el torneig de primavera

Els passats dies 29 i 30 d’abril es va celebrar al local del GEVA el primer torneig d’escacs primavera, amb la participació de 9 jugadors del Principat, representant les categories: sub12, sub10 i sub8.
La competició es va disputar per sistema lliga amb partides de 15 minuts per jugador.

A les tres primeres places no hi va ver sorpreses. El favorit, Marc Torrent va dominar la proba des de el començament i es va imposar amb 7,5 punts de 8 possibles. El segon lloc va ser pel Ferran Gras amb 7 punts, el podi el va completar la Diana Soares amb 6 punts. A continuació es va situar el Francesc Lopez que continua obtenint molt bons resultats, aquesta vegada superant a jugadors d’una categoria superior.

També cal destacar el bon joc i la progressió d’un dels jugadors més petits del Principat: l’ Arnau Jansat que amb 8 anys va totalitzar 3 punts.

Aquest torneig ha estat un aperitiu de les diverses competicions que properament hauran d’afrontar els nostres jugadors de la base.

Classificació final:

1	Marc Torrent	7.5
2	Ferran Gras	7.0
3	Diana da Rocha	6.0
4	Francesc López	4.5
5	David Martín	3.5
6	Albert Reyes	3.5
7	Arnau Jansat	3.0
8	Marcel Reyes	1.0
9	Xavier Menéndez	0.0