Bona participació del torneig al Parc de la Mola!

El Parc de la Mola s’ha omplert aquest matí, diumenge 25 de juliol, d’escacs. A les 10.30 hores ha començat el torneig de partides llampec (3 minuts + 2 segons d’increment per jugada) per celebrar la Festa Major d’Escaldes-Engordany, organitzat pel GEVA i que compta amb el patrocini de la Unió Proturisme d’Escaldes-Engordany, que ha reunit enguany un total de 24 jugadors.

El bon temps i el sol han estat un dels grans protagonistes de la jornada, tot i que també ha donat algun problema amb els rellotges que, per la calor, s’escalfaven i no permetien veure amb claredat el temps que quedava a cada jugador. Un inconvenient que s’ha solucionat ràpidament i que no ha tornat a succeir, ja que els rellotges s’han anat canviant cada dues/tres rondes.

Molts curiosos que passaven pel parc passejant s’han aturat a observar les partides i fer fotos als jugadors, i algun d’ells fins i tot s’ha animat a jugar. Cal destacar també la gran actuació que han fet Joaquim Montoliu, que partia amb el rànquing 22 i que la darrera partida l’ha jugat al tauler 1 amb 4.5 punts, i de Cerni Escalé, un aficionat que feia molts anys que no jugava i que avui s’ha engrescat i ha aconseguit fer 3.5 punts, tot i perdre la última partida contra Jaume Alcón.

Els principals favorits, el MF Francisco Javier Garcia, el MC Jordi de la Riva i el CM Cristofer Luke han complert amb el pronòstic i han quedat primer (7,5 punts), segon (6,5 punts) i tercer (6,5 punts), respectivament. El millor veterà ha estat Josep Vañó, que ha participat al torneig amb una ronda menys, i la millor sub12 ha estat Laia Garcia.

Des de la FEVA agraïm la col·laboració de tothom en la organització del torneig i el bon ambient que hi ha hagut durant aquest, que una vegada més s’ha demostrat el companyerisme que hi ha entre tots els escaquistes.

El lliurament de premis, encapçalat pel President del GEVA, Josep Ribera, ha comptat amb la presència de les pubilles i els hereus de la parròquia.

Galeria de fotografies a Flickr

Classificació i resultats a chess-results

2021 Festa Major Escaldes-Engordany

Prat de la Mola

2021 Festa Major Escaldes-Engordany

2n, Jordi de la Riva

2021 Festa Major Escaldes-Engordany

Campió, Francisco J. García

2021 Festa Major Escaldes-Engordany

3r, Cristofer Luke