Empat del GEVA-CEA D a la tercera ronda davant el Lleida D

La tercera ronda del campionat es salda amb un 2-2 de l’equip andorrà davant el també l’equip D del Lleida.

A priori el matx partia bastant igualat, encara que amb una mica d’avantatge teòrica per ELO dels visitants lleidatans. El primer tauler tornava a estar defensat pel Jaume Chaderat, que de nou ha sabut guanyar el seu punt. Començava la partida amb molta pressió del seu rival que fins i tot agafava certa avantatge, però el Jaume ha sabut suportar els atacs, per poc a poc anar doblegant al seu rival amb certa rapidesa.

El Nicolas jugava al segon tauler davant un rival dur que també va començar amb molt dinamisme, però, el Nico va saber parar-lo i anar prenent-li una petita avantatge que a la fi va ser crítica. Amb dos peons d’avantatge va arribar al final i no amb poc esforç va saber vèncer a un rival que es va resistir fins al final.

En el tercer tauler l’Aleix Guàrdia s’enfrontava a un rival amb més ELO, però, des del principi l’andorrà va prendre la iniciativa i va jugar amb avantatge. Malauradament un descuit de l’Aleix li va fer perdre la dama, la qual cosa va ser aprofitada pel seu rival per emportar-se el punt.

El Boni Pérez tornava a defensar el quart tauler contra un rival també amb més ELO. El jugador del nostre club va jugar molt bé, amb un cert avantatge fins i tot al principi, però a meitat de partida el lleidatà va fer una molt bona jugada que va agafar al Boni desprevingut i que va ser crítica perquè el visitant es portés el punt.

Tercera jornada que es salda amb empat i que permet a l’equip D, amb 8 partides guanyades en total, mantenir-se amunt en la classificació.

  GEVA-CEA D   2 – 2   Lleida D
1 Chaderat, Jaume 1494 1 – 0 1485 Huguet, Martí
2 Pérez, Nicolás 1411 1 – 0 1439 Pollina, Anton
3 Guardia, Aleix 1316 0 – 1 1433 Ballesteros, Adrià
4 Pérez, Boni 1292 0 – 1 1384 Oliach, Biel
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA D

20200202 GEVA-CEA D vs Lleida D

GEVA-CEA D vs Lleida D

20200202 GEVA-CEA D vs Lleida D

GEVA-CEA D vs Lleida D

20200202 GEVA-CEA D vs Lleida D

GEVA-CEA D vs Lleida D

20200202 GEVA-CEA D vs Lleida D

GEVA-CEA D vs Lleida D

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol