Victòria contundent

L’equip del GEVA-CEA C es va desplaçar diumenge 3 de febrer al Pla d’Urgell per enfrontat-se al Mollerussa D. Els joves jugadors de pretecnificació es van enfrontar a nens de la seva edat i en principi el duel semblava equilibrat.

La primera d’acabar va ser la Laia Montraveta, que contràriament a la visita a Tàrrega es va endur la victòria gràcies a col·lar-se a l’enroc de l’adversari amb la dama i després d’immobilitzar el rei enemic, va forçar un mat ben definit. Així, 1 a 0 i la balança es començava a decantar a favor.

Les altres tres partides no es van decidir fins força més tard, amb finals que es van decantar per petits detalls. El següent a acabar va ser el Marc Montraveta, que en un final amb les quatre torres sobre el tauler va poder fer arribar un peó a setena que va coronar, provocant un mat amb dama i torre. 2 a 0 i seguíem sumant.

El Jaime Chaderat va ocupar el primer tauler i es va enfrontar al rival més dur. Tot i així, va saber treure profit d’una qualitat d’avantatge que finalment es va convertir en torre de més, obligant a l’abandó del mollerussenc. 3 a 0, amb la victòria ja al sarró, però esperant el desenllaç final.

El Roger Sánchez va arribar a un final de torre i peó contra torre i peó, però el rei també juga i si es desplaça pel centre del tauler donant suport al peó pot fer estralls. La rival va haver de sacrificar la torre i la partida ja no va tenir més història.

4 a 0 i tot i la contundència de la victòria, molt més difícil del que sembla.

MOLLERUSSA D 0 – 4 ANDORRA C
1 Ionescu, Adrian 1492 0 – 1 1363 Chaderat, Jaime
2 Clua, Hugo 1468 0 – 1 1313 Montraveta, Marc
3 Bosch, Laia 1384 0 – 1 1410 Sánchez, Roger
4 Giribet, Genís 1272 0 – 1 1364 Montraveta, Laia

20190203 Mollerussa D vs GEVA-CEA C

Mollerussa D vs GEVA-CEA C

20190203 Mollerussa D vs GEVA-CEA C

Mollerussa D vs GEVA-CEA C

20190203 Mollerussa D vs GEVA-CEA C

Mollerussa D vs GEVA-CEA C

20190203 Mollerussa D vs GEVA-CEA C

Mollerussa D vs GEVA-CEA C

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2019
Bases Lliga Catalana 2019
Galeria Fotografies a Flickr

Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol
Sala de Joc per la Lliga Catalana 2019 de TOTS els equips del GEVA-CEA