Derrota a casa davant el Balaguer B

En aquesta segona ronda de la Lliga Catalana han debutat els germans Nicolás i Boni Pérez en el seu primer torneig en una competició que no és dins d’Andorra.

El primer taulell en acabar i perdre ha estat el quart, on el petit dels germans (categoria sub8), en Boni Pérez, ha tingut una partida sobre el paper, segons l’ELO, molt difícil ja que el seu rival sobre el paper era més fort i experimentat i així s’ha demostrat durant la partida que des del principi ha dominat el seu rival i no ha tingut cap opció.

El segon taulell en acabar ha estat el tercer, on Jaume Chaderat ha dominat la partida des del moment on el seu rival a l’obertura ha intentat sorprendre al Jaume amb un gambet que el Jaume ha defensat molt be i ha començat a atacar. Amb una sèrie continuada d’escacs, ha anat guanyat terreny i peces i el rival ja sense opció ha abandonat.

El següent taulell en acabar ha estat el segon, on en Roger Sánchez ha tingut una partida d’intercanvis, segurament degut a la joventut dels dos jugadors. El seu rival ha aconseguit avantatge i peó, després en Roger recupera però, més endavant en un descuit s’ha deixat un alfil que ha estat decisiu per acabar perdent.

El primer taulell ha estat l’últim en acabar on en Nicolás Pérez ha tingut una partida on cap dels dos arriscava molt. Finalment el jugador de Balaguer ha aconseguit un petit avantatge en un final després d’un intercanvi de peces. El final ha estat millor jugat pel rival del Nico que ha acabat perdent.

  ANDORRA C   1 – 3   BALAGUER B
1 Pérez, Nicolás 1431 0 – 1 1593 Vidal, Sergi
2 Sánchez, Roger 1410 0 – 1 1580 Barri, Joan
3 Chaderat, Jaime 1363 1 – 0 1596 Amorós, Jordi
4 Pérez, Boni 1306 0 – 1 1683 Pedra, Josep

20190126 GEVA-CEA C vs Balaguer B

GEVA-CEA C vs Balaguer B

20190126 GEVA-CEA C vs Balaguer B

GEVA-CEA C vs Balaguer B

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2019
Bases Lliga Catalana 2019
Galeria Fotografies a Flickr

Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol
Sala de Joc per la Lliga Catalana 2019 de TOTS els equips del GEVA-CEA