Estrena amb victòria

Aquest any els nens de pretecnificació han decidit participar al Campionat Provincial de Lleida de tercera categoria. Cal tenir en compte que l’objectiu final és que gaudeixin de les partides i que creïn lligams entre si, a més de relacionar-se amb nens dels altres clubs.

D’aquesta manera i sense cap altra meta, diumenge dia 20 es van estrenar a casa del Tàrrega C. Dels quatre debutants, el Marc Montraveta va ser qui va acabar primer, avançant el GEVA-CEA C gràcies a saber aprofitar-se de l’obertura escocesa i arribar a un final amb torre i cavall de més, contra el qual el seu rival va decidir abandonar.

Pitjor sort va tenir la Laia Montraveta, que tot i tenir força avantatge després de sortir airosa de la defensa italiana, no va saber trobar la tecla al mig del joc i va perdre contra el seu rival. El Tàrrega C empatava l’eliminatòria i tot quedava pendent dels altres dos taulers.

En la seva partida, Jaime Chaderat va perdre la dama a canvi de dues peces menors, però una descoberta el va fer recuperar terreny i finalment la coronació d’una dama va fer que el rival hagués de sacrificar una torre. Una molt bona execució del final va fer que el seu rival no hi tingués res a fer.

Així, 1 a 2 a favor i tots pendents de la darrera partida, la del primer tauler, el Roger Sánchez. El Roger va demostrar bons coneixements de la defensa italiana i a poc a poc va anar incrementant l’avantatge contra el seu rival, que no va tenir res a fer contra una xarxa de mat molt ben teixida.

1 a 3 a favor contra el Tàrrega C i el més important, a més de fer amics i comportar-se com un veritable equip van gaudir d’un bon diumenge d’escacs.

TÀRREGA C 1 – 3 ANDORRA C
1 Silva, Gerard 1396 0 – 1 1410 Sánchez, Roger
2 Gabernet, Biel 1488 1 – 0 1364 Montraveta, Laia
3 Da Pena, Nacho 1403 0 – 1 1363 Chaderat, Jaime
4 Da Pena, Nico 1338 0 – 1 1313 Montraveta, Marc

20190120 Tàrrega C vs GEVA-CEA C

Roger Sánchez

20190120 Tàrrega C vs GEVA-CEA C

Jaime Chaderat

20190120 Tàrrega C vs GEVA-CEA C

Laia Montraveta

20190120 Tàrrega C vs GEVA-CEA C

Marc Montraveta

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2019
Bases Lliga Catalana 2019
Galeria Fotografies a Flickr

Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol
Sala de Joc per la Lliga Catalana 2019 de TOTS els equips del GEVA-CEA