Vall Banc i la Federació d’Escacs de les Valls d’Andorra (FEVA) han fet públic aquest 6 de desembre l’acord de patrocini que dóna suport als principals projectes que la FEVA té previstos per la temporada 2019.

D’aquesta manera, es col·labora en el projecte dels escacs a les escoles en el que es fomenta l’aprenentatge d’aquest esport i els seus valors entre els joves del país. El patrocini assegurarà la participació en els Jocs dels Petits Estats d’Europa, es garanteix l’organització de la propera 37ena edició de l’Open Internacional d’Andorra, així com la preparació de les diverses competicions escolars andorranes.

Per a l’entitat bancària, aquesta col·laboració segueix amb la línia estratègica de promoció de l’esport andorrà com a via de foment de valors positius i pedagògics. Així, la FEVA se suma als patrocinis com el futbol base del Futbol Club Santa Coloma o l’escola de rugbi, entre d’altres.