Josep Maria Ribera Veganzones nou campió amb el 100% dels punts

Els dies 13 i 14 de febrer s’ha celebrat una nova edició del Campionat Juvenil d’Andorra a les instal·lacions del GEVA, a Escaldes-Engordany. Enguany, en total, han participat 17 joves del Principat de diferents edats.

El guanyador ha estat en Josep Maria Ribera, que ha obtingut 7 punts, guanyant totes les partides que ha disputat. S’ha mostrat molt sòlid amb el seu joc i ha marcat diferencies des de l’inici del torneig, sense donar oportunitats als rivals.

En el segon i tercer lloc ha estat per als germans, Àlex i Jaume Alcón Llosada amb 5,5 i 5 punts respectivament. Fent un bona actuació, es notava una gran preparació teòrica dels germans per aquest torneig, fet que els ha permès classificar-se als campionats de Catalunya.

Els següents classificats trobem en Serni Ribera, i destacar l’actuació del jove Jaime Chaderat que malgrat la seva curta edat, ha realitzat unes excel·lents partides contra rivals a priori molt superiors.

A continuació poden consultar l’enllaç del torneig a chess-results amb el resultats i classificació final així com l’enllaç a la galeria de fotos del torneig.

Crònica: Robert Alomà

2018_JuvenilAndorra_30

Jugadors participants en aquesta edició del Campionat Juvenil

2018 Campionat Juvenil d'Andorra

Una partida decisiva, Josep Mª Ribera vs Àlex Alcón

2018_JuvenilAndorra_14

Campionat Juvenil 2018

2018_JuvenilAndorra_19

Campionat Juvenil 2018

2018_JuvenilAndorra_03

Àlex Alcón Llosada, campió del 2017 i segón classificat

2018 Campionat Juvenil d'Andorra

Campionat Juvenil 2018

2018_JuvenilAndorra_18

Campionat Juvenil 2018

2018_JuvenilAndorra_25

Jaime Chaderat (sub10), cinquè classificat