Només tres jugadors amb el 100% dels punts

Aquest divendres a la tarda es va disputar la tercera ronda dels campionats classificatoris sub10 i sub12, i per tant ja comencem a trobar-nos amb els primers líders del torneig just quan s’ha arribat a l’equador del mateix.

A la categoria sub10 el líder en solitari amb les tres victòries és en Jaime Chaderat desprès de guanyar, amb les peces negres, a la Jana de la Riva. Juntament amb la Jana, dos jugadors més persegueixen al Jaime, en Roger Sánchez i en Martí Sansa.

La propera jornada, per tant, amb els enfrontaments directes entre els quatre jugadors implicats pot començar a aclarir molt la classificació.

Pel que fa a sub12 dos jugadors comparteixen el lideratge, en Serni Ribera i en Marc Sánchez. Tot just en aquesta tercera ronda el Serni es va imposar amb les peces negres al principal favorit de la categoria, en Jaume Alcón que per tant s’ha vis despenjat momentàniament de les places capdavanteres.

També amb dos punts, en el grup perseguidor, es troben en Aleix Guardia i Nicolás Pérez. Novament els enfrontaments directes entre els capdavanters a la quarta ronda poden aclarir les possibilitats de cada un de cara a obtenir les primeres places del torneig.

20180202 Comarques Pirinenques R3

sub12, amb la partida Jaume Alcón vs Serni Ribera

20180202 Comarques Pirinenques R3

Laia Montraveta (sub10)

20180202 Comarques Pirinenques R3

Jaime Chaderat, líder sub10

20170126 Comarques Pirinenques R2

Boni Pérez, el més petit del torneig!

Categoria sub10

chess-results | sub10

Categoria sub12

chess-results | sub12

Bases

Bases Fases Prèvies 2018

Flickr

Galeria de fotos