Arrenca el torneig amb 21 jugadors entre les categories sub10 i sub12

Aquest divendres 19 de gener a les 18:00 hores una nova edició de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya per edats 2018 ha començat al local social del GEVA a Escaldes-Engordany. Andorra es troba dins de les Comarques Pirinenques i les partides es disputaran durant 6 divendres amb un ritme de joc de 65 minuts per jugador.

Enguany s’han inscrit 21 jugadors entre les categories sub10 i sub12 tots ells jugadors del Principat. Malauradament, com ja ha passat en els darrers any, no s’han pogut organitzar les fases prèvies de les categories sub14 i sub16 degut a que no hi havia suficients jugadors per fer el mínim. Tot i així, els jugadors d’aquestes categories tindran l’opció d’obtenir alguna plaça de classificació a la seva categoria si participen en el Campionat Juvenil d’Andorra que se celebrarà aviat, durant els dies de la Setmana de Carnaval.

La primera ronda s’ha desenvolupat sense problemes i tots els jugadors s’han presentat amb puntualitat, nerviosos, però amb ganes de fer-ho bé! Evidentment no tots van poder sortir amb la victòria, però en qualsevol cas la companyonia va regnar durant tot el temps que va durar la ronda.

A la categoria sub10 van guanyar les seves partides en Roger Sánchez, el Jaime Chaderat, la Jana de la Riva, el Boni Pérez i en Marc Montraveta.

Pel que fa a sub12 es van endur el punt en Jaume Alcón, Serni Ribera, Marc Sánchez, Pol Vila i Marc Calvò, juntament amb en Aleix Guàrdia que va descansar ja que el grup és imparell.

El proper divendres 26 de gener la segona ronda i en els enllaços de la part inferior poden trobar tota la informació i galeria del torneig.

20180119 Comarques Pirinenques

20180119 Comarques Pirinenques

20180119 Comarques Pirinenques

20180119 Comarques Pirinenques

Categoria sub10

chess-results | sub10

Categoria sub12

chess-results | sub12

Bases

Bases Fases Prèvies 2018

Flickr

Galeria de fotos