Debut temporada 2018 i còmoda victòria enfront el Mollerussa B

Diumenge dia 21 de gener de 2018 l’equip, Andorra B, debutava en Lliga catalana 1a Provincial de Lleida en aquesta temporada 2018 a casa del Mollerussa per jugar amb el seu segon equip. Havíem de matinar per aquest desplaçament amb els 8 jugadors que conformen l’equip en aquesta categoria.

Ens presentàvem a Mollerussa amb moltes ganes i il·lusió amb un equip jove, cohesionat, ben avingut, sòlid i consolidant-se cada dia més. Fa goig la pinya que formen i això es veu reflectit en el seu joc i els resultats. A més cal recordar i destacar la gran feina aportada amb el projecte de tecnificació de la FEVA, les classes setmanals i els 3 professors, Òscar de la Riva (GM), Robert Alomà (MI) i Raúl Garcia (MF), que han donat un plus que es va materialitzant en una millora constant i una gran motivació per part dels nostres joves jugadors.

L’encontre es posava ràpidament del nostre costat, agafant avantatges en diferents taulers i en el 8è el Marc Sánchez no donava opcions al rival i el sorprenia amb una ràpida victòria, obrint el marcador (0-1).

Una altra partida jugada molt ràpidament per part del Jaume Alcón i el seu rival es donava al tauler 5, on es simplificava la posició i després d’algun sacrifici quedaven només els dos reis al tauler arribant a les taules.

Al tauler 2, un bon plantejament per part del nostre escaquista Marc Martínez li donava la victòria. Seguidament, un altre punt queia del nostre costat amb la victòria del debutant Jordi Fuster demostrant un bon joc (0.5-3.5).

Amb una partida sòlida i controlada l’Àlex Alcón materialitzava la seva victòria i decantava el matx a favor d’Andorra (0.5-4.5).

Les 3 partides restants es van allargar més, amb posicions més tancades i igualades. Finalment, en una bona partida l’Ariadna de la Riva signava taules en el 7è tauler en el seu primer desplaçament de lliga.

En el 4t tauler, Maria Galera també en una posició igualada acordava taules amb el seu rival.

En el 1r tauler, consolidant-se cada dia més i aprofitant un bon joc i saber esperar el bon moment, el Pepe Ribera aconseguia una altra victòria posant el definitiu 1.5-6.5 en el marcador.

Tot l’equip ha jugat bones partides i han mostrat la seva progressió i evolució, tots han puntuat i marxem invictes i molt contents del nostre debut aquesta temporada. El nostre objectiu continua sent que els nostres jugadors gaudeixin dels escacs i continuïn amb la seva progressió independentment dels resultats i si aquests acompanyen i motiven millor que millor.

La setmana vinent descansem i juguem a Andorra contra el Juneda el dia 4 de febrer en la que serà la tercera ronda.

Mollerussa B 1½ – 6½ Andorra B
1 Monfà, Joel 1847 0 – 1 1909 Ribera, Josep Mª
2 Valios, Xavier 1780 0 – 1 1881 Martínez, Marc
3 Lupon, Javier 1768 0 – 1 1870 Alcón, Àlex
4 Coria, Pedro 1744 ½-½ 1814 Galera, Maria
5 Piñol, Xavier 1701 ½-½ 1748 Alcón, Jaume
6 Coria, Joaquim 1676 0 – 1 1709 Fuster, Jordi
7 Torres, Jordi 1667 ½-½ 1708 De la Riva, Ariadna
8 Altisent, Daniel 1634 0 – 1 1549 Sánchez, Marc
20180121 Mollerussa B vs Andorra B

Mollerussa B vs Andorra B

20180121 Mollerussa B vs Andorra B

Mollerussa B vs Andorra B

20180121 Mollerussa B vs Andorra B

Mollerussa B vs Andorra B

20180121 Mollerussa B vs Andorra B

Mollerussa B vs Andorra B

Lliga Catalana

Primera Lleida | Resultats

informació

Web | Informació

Flickr

Galeria de fotos