Gran actuació dels jugadors del Principat. Ariadna de la Riva aconsegueix el tercer lloc a la categoria femenina

Finalitzen els Campionats de Catalunya per edats 2017, en una edició on els representants del Principat han tingut uns resultats excel·lents.

Els bons resultats han permès que cinc jugadors (sobre un total de nou representants Andorrans) hagin obtingut el dret a participar a les finals espanyoles que es celebraran el mes de juliol a Salobreña.

20170409 Campionat Catalunya Edats

Part de la delegació andorrana...

A la categoria sub10, el Serni Ribera Veganzones i el Jaume Chaderat Xarpell han aconseguit 4 punts, mentre que en Roger Sánchez Sala ha totalitzat 3½ punts. En Serni ha començat el torneig amb 2½ en les tres primeres rondes, però uns resultats adversos quan tenia clara avantatge, no li han permès assolir la puntuació que pel seu joc es mereixia. Respecte al Jaume i el Roger, destacar que és el primer any a la categoria, per tant el futur és molt promissori.

Continuant amb la categoria sub12, el Jaume Alcón Llosada i en Marc Martínez Gámiz, han fet un torneig molt seriós, jugant partides de bon nivell assolint els 5½ punts necessaris per obtenir el passaport a les finals Espanyoles. L’única representant femenina, l’Ariadna de la Riva Real, ha finalitzat amb 5 punts, obtenint el tercer lloc a la categoria femenina que li dona el dret a jugar la final. Excel·lent resultat de l’Ariadna. Finalment en Marc Sánchez Sala, el quart representant de la categoria ha acabat el torneig amb tres punts.

2017 Finals Catalunya Edats

Part de la delegació andorrana...

A la categoria sub14 en Josep Ribera Veganzones i l’Àlex Alcón Llosada han acabat el torneig amb 5½ punts, desprès de lluitar durant moltes rondes a les primeres taules. De fet l’Àlex compartia el lideratge del torneig després de 6 rondes amb 5 punts. Tots dos podran jugar la final de la seva categoria a Espanya.

El resum final és molt positiu, ara, el calendari pels nostres joves jugadors al estiu és intens i esperem que aquest sigui el començ d’un seguit de bons resultats.

20170409 Campionat Catalunya Edats

Jaume Chaderat Xarpell (sub10)

20170408 Finals Catalunya per edats

Roger Sánchez Sala (sub10)

20170409 Campionat Catalunya Edats

Serni Ribera Veganzones (sub10)

20170409 Campionat Catalunya Edats

Marc Martínez Gámiz (sub12)

20170409 Campionat Catalunya Edats

Jaume Alcón Llosada (sub12)

20170409 Campionat Catalunya Edats

Ariadna de la Riva Real (sub12)

20170409 Campionat Catalunya Edats

Marc Sánchez Sala (sub12)

20170409 Campionat Catalunya Edats

Àlex Alcón Llosada (sub14)

20170409 Campionat Catalunya Edats

Josep Mª Ribera Veganzones