Ajustada derrota enfront el Reus

La visita a Reus va acabar amb una ajustadíssima derrota i el cert és que per alguns moments donava la sensació que el matx es podia decantar cap el costat andorrà.

L’encontre va començar be, amb dues taules i victòries d’Esteve Mateu i Francesc Rechi el que col·locaven temporalment un marcador favorable pels nostres interessos.

Poc després unes noves taules i dues derrotes consecutives, en aquesta ocasió en els darrers taules, on perdien les seves partides en Eric Casanovas i Josep Mª Gorgues. El matx, per tant, es trobava molt igualat i ja es preveia que el resultat seria final seria molt ajustat.

Malauradament a partir d’aquí els resultats no van ser favorables. En Joan Fernández havia d’abandonar en un final amb peó de menys on no hi havia cap possibilitat de defensa, mentre que en Sergi Pham desaprofitava un avantatge aparentment decisiu amb una peça de més a canvi de dos peons. Amb la seva derrota el matx quedava sentenciat, i malgrat que en Marc Pericas jugava per la victòria, com finalment va succeir, el seu punt no resultava determinant per resultat final.

Una llàstima, ja que malgrat les nombroses baixes en aquesta jornada, els jugadors van donar en tot moment la cara mantenint opcions de victòria fins el final malgrat la teòrica diferència d’ELO favorable als jugadors locals.

La derrota, combinada amb les victòries de Peona i Peó i Tres Peons, rival de la darrera jornada, deixa l’equip en posicions de descens i per tant les opcions de mantenir la categoria passen per una victòria el proper dissabte i una derrota del Peona i Peó que s’enfrontarà al Reus.

A continuació els resultats individuals:

REUS DEPORTIU 5½-4½ ANDORRA
1 Montell, Joan C. 2344 MC ½-½ 2553 GM De la Riva, Oscar
2 Bener, Antoni 2329 MC 1-0 2304 MC Pham, Sergi
3 Herrero, Joan 2329 MC ½-½ 2280 MF Garcia, Raül
4 Soler, Xavier 2305 MC 1-0 2171 Fernández, Joan
5 Fernández, Francesc 2252 0-1 2159 Mateu, Esteve
6 Velasco, Juan M. 2224 ½-½ 2072 Onna, Josep
7 Fernández, Miquel A. 2214 0-1 2024 Rechi, Francesc
8 Benet, Damià 2168 0-1 1963 Pericas, Marc
9 Margalef, Jordi 2106 1-0 1916 Casanovas, Eric
10 Villar, Víctor 2020 1-0 1910 Gorgues, Josep Mª

Reus Deportiu vs Andorra

/caption]

Reus Deportiu vs Andorra

Reus Deportiu vs Andorra

Reus Deportiu vs Andorra