Valentí Riba campió del torneig

Com cada any per la Festa Major de la capital del país, aquest diumenge 3 d’agost s’ha jugat a la Plaça Príncep Benlloch l’habitual marató d’escacs. Ha estat un dia excel·lent.lent per jugar als escacs a l’aire lliure.

Han pres part dotze participants, de les deu del matí fins les dues i mitja del migdia per gaudir d’aquest esdeveniment.

El primer classificat, i una sorpresa per tots nosaltres, va ser en valentí Riba que va quedar primer de la general amb vint punts, desempatant amb un jugador d’ELO molt superior Lluis Canella (2207 ELO FIDE). Ambdós jugadors han quedat empatats amb 20 punts.

En el tercer lloc Alex Alcón amb 11 punts i millor sub12. Per la categoria sub10, primer lloc en Jaume Alcón amb 11 punts i segon lloc per Joel Lapeña (9½) i tercer lloc en Marc Martínez (4½), mentre que el darrer jugador premiat ha estat l’Adrià amb 4 punts.

Els guanyadors amb els seus premis!

Valentí Riba, campió del torneig

Lluis Canella, segon classificat.

Els organitzadors del torneig!

Galeria de fotos a Flickr.