Es perfilen els possibles guanyadors del torneig

La quarta ronda del torneig ens ha deixat el primer líder en solitari de la categoria sub10, Aaron Fernández, gràcies a la seva victòria enfront Daniel Arqués. Quan tant sols queden dues rondes per disputar-se Aaron destaca amb un punt d’avantatge sobre els seus tres perseguidors i la cinquena ronda podria arribar a donar-li la primera posició a manca d’una ronda.

A sub12 la situació és similar a la categoria dels més petits. Valentí Riba continua al capdavant amb 4 punts i Arnau Jansat es troba a un punt de distància. En funció dels resultats de la propera ronda les primeres places podrien quedar gairebé assegurades.

La categoria sub14 finalitzarà el proper divendres ja que prenen part sis jugadors. En Eric Casanovas ho té tot a favor per endur-se la primera plaça ja que apart del punt d’avantatge sobre Marc Obregon s’enfrontarà al darrer classificat. Marc Obregon i Maria Galera principals candidats per obtenir els següents llocs de la classificació.

La categoria sub16 presenta la mateixa situació que l’any passat a sub14. Marc Torrent i Ferran Gras arriben a la darrera jornada igualats a punts i amb dos d’avantatge sobre els seus perseguidors. La partida entre ells dos decidirà la primera plaça.