Oscar de la Riva campió del tradicional social ràpid de Nadal

Aquest divendres 22 de desembre s’ha organitzat al local social del CEA al Centre Esportiu dels Serradells el darrer torneig de l’any, el tradicional Social de ràpides de Nadal que permet als socis i aficionats al nostre esport acomiadar l’any en una competició de blitz i un brindis de germanor.

Han pres part 15 jugadors, degut a algunes baixes de darrera hora, jugant les partides a un ritme de 3+2 a set rondes per sistema suís.

El número u del torneig i principal favorit, el gran mestre Oscar de la Riva, no ha donat en aquesta edició opcions als seus rivals enduent-se amb claredat la victòria amb 6½, cedint unes taules a la sisena ronda davant Marc González en una partida on estat en problemes però que finalment ha pogut salvar.

A un punt i mig de distància, amb 5 punts, tres jugadors empatats, Serni Ribera, Esteve Mateu i Cristofer Luke. El cert és que ha hagut molta igualtat per la lluita de les darreres places del podi i finalment en Cristofer s’ha quedat fora degut al seu desempat inferior respecte als altres dos jugadors.

La cinquena posició amb 4½ ha estat per en Marc González seguit amb 4 punts de l’Àlex Alcón i en David Sinfreu. De fet l’Àlex s’ha endut el premi del Tram A mentre que el premi al Tram B ha estat per en Joaquim Montoliu. El darrer premi especial, el femení, ha estat per la Leonie Sharon Petzka.

En qualsevol cas tots els jugadors s’han acabat enduent l’obsequi d’un producte nadalenc mentre que els campions s’han endut una bona panera de la que podran gaudir aquestes festes. Tot seguit el brindis i aperitiu nadalenc, moment en que alguns jugadors han aprofitat per continuar jugant partides blitz ja que amb les del torneig no n’havien tingut prou!

Aprofitem la crònica per desitjar a tothom un Bon Nadal i un Bon Any Nou!

Galeria de fotografies a Flickr
Classificació a chess-results

Joan Moscoso Rodríguez

Joan Moscoso Rodríguez

President CEA | Delegat GEVA-CEA C

20231222 Social Rapides Nadal CEA

20231222 Social Rapides Nadal CEA

20231222 Social Rapides Nadal CEA

20231222 Social Rapides Nadal CEA

20231222 Social Rapides Nadal CEA

20231222 Social Rapides Nadal CEA

20231222 Social Rapides Nadal CEA

20231222 Social Rapides Nadal CEA