Els líders es mantenen quan queda tant sols una ronda

A la categoria sub12 la partida en el primer tauler entre Josep Pubill i Alex Trojman va finalitzar en taules el que deixa l’Alex una jornada més al capdavant de la classificació amb 4,5 punts. La segona plaça és per l’Emma Grande amb 4 després de que aconseguís en aquesta cinquena ronda una nova victòria, en aquest cas davant Marc Prat. En qualsevol cas, la diferència de punts dels dos primers respecte el tercer classificat és molt àmplia, i per tant la darrera ronda serà decisiva per conèixer el campió de la categoria, que sortirà entre l’Alex i la Emma.

Per la seva banda en Josep Ribera ha sumat en aquesta jornada la cinquena victòria consecutiva i manté així el lidera amb un punt d’avantatge respecte el segon, en Arian Checchi que tot just va vèncer el seu germà Adam en aquesta ronda. Tot i que aparentment la primera plaça està assegurada, això no és així, ja que una derrota en la darrera ronda podria permetre Arian atrapar al primer classificat i superar-lo en el cas de tenir millor coeficient de desempat. Haurem d’esperar, per tant, a la darrera ronda, per saber qui és finalment el campió.

Pel que fa als jugadors sub16 i sub18 que estan prenent part en la competició del Pla de Lleida, la jornada fou molt positiva per la Diana que va guanyar Pau Nieto i suma 3,5 punts. També bons resultats d’Eric Casanovas i Maria Galera que van finalitzar en taules les seves partides. Així l’Eric suma 3,5 punts i la Maria 3.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la quarta ronda i l’emparellament de la cinquena:

20130222_Comarques Pirinenques_01

Vista de la sala de joc…

20130222_Comarques Pirinenques_08

Categoria sub12

20130222_Comarques Pirinenques_06

Categoria sub10