Eric Casanovas líder en solitari després de cinc rondes

La quarta i cinquena ronda ha deixat l’Eric com únic líder amb totes les partides guanyades. A la quarta ronda ha guanyat amb claredat al Marc Obregon i a la cinquena a la Maria Galera, revelació del torneig.

Al segon lloc amb 4 punts, trobem al Ferran Gras i la Maria Galera. El Ferran s’ha recuperat i ha guanyat les dues partides que es disputaven avui, Marc Torrent i Diana Da Rocha respectivament. Mentre que la Maria continua amb el seu bon joc i després de perdre amb l’Eric Casanovas ha guanyat al Marc Torrent, el gran damnificat de la jornada.

Demà es jugaran les dues rondes finals. Com aperitiu a la sisena ronda un emocionant dol entre el primer classificat Eric Casanovas i un dels seus perseguidors, en Ferran Gras.

2013_Juvenil Andorra_13

Eric Casanovas

2013_Juvenil Andorra_08

Maria Galera