Marc Pericas i Diana da Rocha empaten en el primer lloc

Tot just els dos darrers campions juvenils del Principat han estat els principals animadors de l’edició d’enguany ja que Marc Pericas (guanyador del 2011) i Diana da Rocha (guanyadora del 2010) han mantingut un frec a frec fins el final per acabar empatats a punts amb 6 punts dels set possibles. El sistema de desempat ha atorgat la primera plaça a Marc Pericas, que ha revalidat així el seu títol, però cal destacar i molt l’actuació de la Diana que desprès de perdre la primera partida davant precisament Marc Pericas, s’ha desfet de tots els seus rivals i amb sis victòries consecutives ha estat capaç d’atrapar-lo a la primera plaça.

El tercer lloc, amb 5 punts, ha estat en solitari per en Marc Torrent que precisament ha estat l’únic jugador capaç de guanyar el campió del torneig, malgrat que no ha pogut recuperar-se del tot de la derrota davant la Maria Galera a la primera ronda. En Marc també ha perdut davant la Diana i per tant és curiós que els seus pitjors resultats hagin estat davant les dues jugadores!

La lluita per la quarta plaça ha estat molt més disputada ja que fins sis jugadors han empatat amb 4 punts. El desempat ha fet que el quart lloc recaigués per en Francesc López i la cinquena per Ferran Gras, però cal destacar que en el seu grup es troben jugadors com Arnau Jansat, Marc Obregon, Guillem Sasplugas o Daniel Arquès i que tots ells han tingut una bona actuació.

El torneig ha estat molt interessant i una vegada més s’ha pogut comprovar la igualtat i la lluita que hi ha entre els jugadors de les diferents categories. A continuació es pot consultar la classificació final i tots els resultats a chess-results.

20120221_Juvenil Andorra_05

Marc Pericas, Campió Juvenil 2012

20120221_Juvenil Andorra_09

Diana da Rocha, Sots-campiona Juvenil 2012

20120221_Juvenil Andorra_08

Marc Torrent, tercer classificat