Nou èxit de participació amb 35 jugadors dividits en quatre categories

Aquest divendres 20 de gener, i com és habitual en aquestes dates, ha començat la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya per edats. Andorra es troba dins de les Comarques Pirinenques i les partides es disputen els divendres a les 18:00 al local social del GEVA.

En aquesta edició prenen part 35 jugadors dividits entre quatre categories, repartits com segueix: 6 SUB16, 8 SUB14, 9 SUB12 i 12 SUB10, tots ells del Principat. Si l’any 2011 ja havia estat fins el moment l’edició més nombrosa, aquesta ha tornat a superar el nombre d’inscrits amb una clara trajectòria ascendent des que Andorra va convertir-se en seu d’aquest campionat.

Pel que fa al sistema de joc la categoria SUB16, amb 6 jugadors, realitza una lliga, mentre que la resta juguen per sistema suïs a sis rondes. El torneig donarà les places per la Fase Final del Campionat de Catalunya per edats que es celebrarà per Setmana Santa a La Pineda.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la primera ronda i l’emparellament de la segona:

20120120_02

Ronda 1 - Vista parcial de la sala de joc

20120120_01

Ronda 1 - Vista parcial de la sala de joc