Victòria encoratjadora

Avui hem guanyat per la mínima al Tres peons de Barcelona, un equip mitjà/alt de la categoria. Tot i que sigui quasi impossible encara podríem jugar la promoció d’ascens si guanyem la setmana que ve i es donen tot de resultats favorables.

El rival de l’Òscar ha jugat sense massa ambició i s’han simplificat tot de peces, arribant a una posició d’equilibri dinàmic.

En Norwood tornava després d’uns dies d’absència. Ha quedat millor a l’obertura, però lamentablement un error tàctic li ha costat un peó i a més ha quedat pitjor, no poden aguantar un final de torres.

En David ha fet un error tàctic en una posició molt moguda i li han guanyat la dama, abandonant tot seguit.

En Raul no ha tingut cap problema en l’obertura, on s’ha produït cert bloqueig central i els dos rivals no han aconseguit res concret.

En Sergi en una defensa siciliana ha trobat una variant tàctica relativament oculta que li feia guanyar una peça, i si ve el seu rival ha lluitat, no ha pogut fer res per evitar la victòria del nostre jugador.

En Daniel ha jugat una variant de control central contra la defensa siciliana del seu rival, però no s’ha arribat a produir cap lluita concreta i han acordat taules després d’alguns canvis.

En Josep ha sacrificat un peó amb negres per avançar-se en l’atac al flanc de rei, i li ha sortit be dons el seu rival ha acabat havent d’entregar una peça, cosa que tampoc li solucionava els problemes a llarg termini, i el nostre jugador després de varies simplificacions no ha tingut problema per imposar-se.

En Joan ha sortit amb peó de menys de l’obertura, però de fet la seva posició donava per molt doncs estava força més actiu. Lamentablement no ha afinat i el seu rival a acabat escapant-se, imposant el material de més.

En Vicens ha quedat lleugerament millor amb peces negres doncs el seu rival ha desorganitzat les peces majors després de tot de simplificacions, i tot i que li ha donat una oportunitat al seu rival que aquest no ha vist, ha acabat imposant-se amb un peó avançat. Per acabar, l’Esteve no ha jugat doncs el seu rival no s’ha presentat.

La darrera ronda contra l’Olot a casa es presenta relativament equilibrada. Esperem poder guanyar per finalitzar en una classificació que seria molt bona donats els objectius de l’any.

A continuació els resultats individuals:

TRES PEONS 4,5 – 5,5 GEVA-CEA
1 Cruz, Filemon 2499 MI 0,5-0,5 2532 GM De la Riva, Oscar
2 Arshad Bakhtiari, F 2457 1-0 2503 GM Norwood, David
3 Boix, Daniel 2374 MF 1-0 2338 MC Monell, David
4 Rivero, Carmelo 2339 MF 0,5-0,5 2311 MF Garcia, Raül
5 Leiro, Daniel 2324 MC 0-1 2292 Pham, Sergi
6 González, Marc 2304 MC 0,5-0,5 2207 Jose, Daniel
7 Marques, Antoni 2285 MC 0-1 2166 Ribera, Josep
8 Prat, Joan 2221 1-0 2143 Fernandez, Joan
9 Solsona, Xavier 2068 0-1 2134 Santamaria, Vicens
10 Levacic, Melissa 2062 0-1 1976 Mateu, Esteve