Marc Pericas i Ferran Gras comparteixen el liderat després de quatre rondes

Un cop celebrades les quatre primeres rondes del torneig tant sols dos jugadors han pogut vèncer en tots els seus encontres, Marc Pericas i Ferran Gras. La cinquena ronda arrencarà, per tant, amb el seu enfrontament en el que serà la partida de la jornada i que pot deixar un únic líder del torneig.

El grup perseguidor està integrat per quatre jugadors, tots ells amb 3 punts, i per tant són els únics ara per ara que poden intentar aturar els jugadors capdavanters. Entre ells es troba el número 2 del rànquing, Marc Torrent, que tot just va perdre amb Pericas en la quarta ronda. D’aquest grup destaca el campió sub12 Valentí Riba que s’està convertint en un jugador cada vegada més perillós.

També es mereix una menció especial, pels seus resultats, Daniel González, jugador sub12 que tot just acaba d’arribar al club i que ahir fou capaç de derrotar Diana da Rocha, campiona juvenil del 2010, i entaular amb Arnau Jansat, sots-campió sub12, i es troba amb 2,5 punts.

2011_Juvenil Andorra (7)

Ferran Gras comparteix el liderat després de 4 rondes

2011_Juvenil Andorra (11)

Valentí Riba, actual campió sub12

2011_Juvenil Andorra (12)

Daniel Arqués, actual campió sub10