Apareixen els primers líders en solitari

Un cop celebrada la tercera ronda han començat a aparèixer els primers líders en solitari i per tant un cop arribats a l’equador del torneig es perfilen els primers candidats pel triomf final.

La categoria sub10, la més nombrosa, en canvi té dos capdavanters amb 3 punts, Daniel Arqués i Aaron Fernández. L’enfrontament entre ells a la propera jornada pot deixar un dels dos en solitari, mentre que un grup de 4 jugadors els persegueixen a un punt de distància.

A la categoria sub12 l’únic jugador que ha sumat els tres punts ha estat en Valentí Riba després de vèncer en aquesta ronda l’altre favorit, l’Arnau Jansat. El Valentí es situa per tant al capdavant de la classificació mentre que tres jugadors el persegueixen amb un punt menys.

Les categories sub14 i sub16, al ser per sistema lliga, encara tenen molt a dir, però de moment sub14 presenta un clar favorit al triomf final, en Eric Casanovas, que du tres punts i ja ha jugat amb els seus principals perseguidors que ja es troben a un punt. A sub16, en canvi, el líder és en Ferran Gras, però encara està pendent la partida enfront Marc Torrent, que és el seu perseguidor. De fet aquesta partida es celebrarà en la darrera ronda i pot resultar decisiva, en funció dels resultats de la quarta ronda, per decidir la primera plaça.

20110204_Edats Zones Pirinenques (2)

Ronda 3 - Sub16 amb la partida Diana Da Rocha vs Ferran Gras

20110204_Edats Zones Pirinenques (4)

Ronda 3 - Sub12 amb la partida Arnau Jansat vs Valentí Riba

20110204_Edats Zones Pirinenques (12)

Ronda 3 - Vista parcial de la sala de joc