Jaume Alcon es destaca a sub10 i Valentí Riba a sub14.

Un cop disputada la quarta ronda del campionat Jaume Alcon continua sumant victòries a la categoria sub10 i encapçala la classificació amb 4 punts, amb un punt d’avantatge respecte els seus perseguidors, Jan Marsenyach, Jordi Albert i Ariadna de la Riva.

La categoria sub12, en canvi, està molt més igualada després de les taules en el primer tauler entre Josep Mª Ribera i Alex Alcon, ambdós amb 3,5 punts. Els segueix de ben aprop Carlos Saez amb 3, Josep Pibill i Pol Sebastià amb 2,5. Les dues darreres rondes seran, per tant, determinants per decidir les primeres places.

Valentí Riba és líder destacat a sub14 on el torneig es juga per sistema lliga i per tant és el clar favorit per endur-se el triomf final de la categoria.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la tercera ronda i l’emparellament de la quarta:

Judith Aviño vs Jaume Alcon

Josep Mª Ribera vs Alex Alcon

Sub10 en joc!