Victòria molt important davant el Lleida

Aquest dissabte hem jugat amb el Lleida, a priori un dels equips amb els que hem de lluitar per la permanència. La victòria aconseguida amplia força les possibilitats d’aconseguir-ho a final de temporada, tot i que evidentment queda molt com per poder assegurar res.

El dia a començat be pels nostres interessos i malament pel d’ells, doncs un dels components del Lleida no ha pogut venir, pel que ja teníem un punt per en Daniel.

En la partida de l’Òscar s’ha donat un plantejament poc habitual que ha fet pensar molt als dos jugadors en l’obertura. Sembla que s’havia d’afinar per treure alguna cosa amb blanques, cosa que finalment no ha passat i s’han acordat taules en quedar els dos jugadors amb posició sòlida sense massa perspectives.

En Marc ha tingut una partida molt més moguda on els dos jugadors lluitaven per la iniciativa. Si be ha patit una mica doncs s’ha anat quedant sense temps, finalment ha pogut mantenir la posició i s’han acordat taules en un final ja molt simplificat.

En Sergi ha perdut una partida boja conseqüència de l’obertura gambit de rei que ha plantejat. Ha tingut algunes opcions de quedar amb avantatja, però al final algun error tàctic li ha costat material decisiu.

En Raul ha menjat algun peó que el seu rival li ha donat per iniciativa. No ha sortit res i el Raul ha pogut menjar-se encara algun altre peó, amb el que la seva avantatja era ja molt gran. En els destrets de temps el seu rival ha jugat de forma enginyosa i ha aconseguit força activitat, moment on han acordat taules.

En Josep ha tingut una partida molt lluitada des de l’obertura, on el blanc ha quedat una mica millor i ha pogut pressionar molta estona fins arribar en un final, que finalment donada la tenacitat del nostre jugador ha acabat en taules.

En Joan ha quedat millor en l’obertura, i el negre si ve ha intentat alguna cosa no ha pogut fer res en cap moment. Afinant una mica el nostre jugador no ha deixat anar la posició en cap moment fins obtenir la victòria.

En Esteve s’ha quedat sense massa espai després que algun intent d’activar-se no li funcionés be. Ha jugat a la defensiva i la posició s’ha anat simplificant fins arribar en un final on el seu cavall era superior a l’alfil del seu rival. En una combinació llarga ha guanyat peons decisius i ja no li ha suposat cap problema imposar-se.

En Francesc ha jugat una posició sense enroc on havia d’afinar. No ha passat res concret i la posició s’ha anat simplificant. Tot i així no ha jugat algun moviment necessari i el seu rival tenia opcions en el final, que finalment ha aprofitat per imposar-se.

En Eric jugava per primer cop amb nosaltres aquest any. El seu rival amb blanques ha controlat suficientment be la posició i ha obtingut certa iniciativa, que finalment s’ha traduït en una posició que es podia guanyar. En canvi no ha aprofitat algun cop tàctic necessari per concretar i s’ha girat la truita. Llavors el nostre jugador no ha perdonat i ha pogut obtenir el punt.

Les properes rondes ens toquen rivals més forts. Lluitarem per aconseguir el major nombre possible de punts!

A continuació els resultats individuals:

ANDORRA 6 – 4 LLEIDA
1 De la Riva, Oscar 2553 GM ½-½ 2424 MI Baches, Guillem
2 Simonet, Marc 2348 MF ½-½ 2416 MF Trepat, Joan
3 Pham, Sergi 2304 MC 0-1 2416 MF Barbero, Alejandro
4 Garcia, Raül 2280 MF ½-½ 2376 MF Coll, Jordi
5 Jose, Daniel 2218 MC 1-0 2208 Enriquez, Raimon
6 Ribera, Josep 2201 ½-½ 2241 Bruned, Mario
7 Fernández, Joan 2171 1-0 2222 Quintas, Lluís
8 Mateu, Esteve 2159 1-0 2219 MC Codina, Josep
9 Rechi, Francesc 2024 0-1 2193 Vallverdú, Oscar
10 Casanovas, Eric 1916 1-0 1945 Paul, Javier