Participació de 24 jugadors entre sub10, sub12 i sub14

Aquest passat divendres 18 de gener a les 18:00 hores va arrencar una nova edició del torneig Comarques Pirinenques per edats, classificatori per les Finals Catalanes per edats 2019 que es celebraran per Setmana Santa.

Com en les darreres edicions el torneig es juga al local social del GEVA situat a Escaldes-Engordany amb un ritme de joc 65 minuts per jugador per tota la partida.

La inscripció d’aquesta edició ha arribat fins els 24 jugadors, tots ells del Principat, dividits de la següent manera, 11 jugadors sub10, 9 jugadors sub12 i 4 jugadors sub14. A les dues primeres categories el torneig es realitza per sistema suís, mentre que a sub14 es juga una lliga a doble volta.

La primera ronda va començar a l’hora prevista i no hi van haver baixes de darrera hora. Tot va discórrer sense ensurts, això sí, amb els nervis habituals dels que hi debutaven o dels més petits, sobretot per la pressió d’anotar bé les jugades, quelcom gens habitual quan no es té l’hàbit de fer-ho!

La propera ronda el proper divendres, 25 de gener, a les 18:00 hores.

Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

2019 Comarques Pirinenques

Categoria sub10

2019 Comarques Pirinenques

Categoria sub14

2019 Comarques Pirinenques

Categoria sub12

2019 Comarques Pirinenques

Local social del GEVA

Seu social del G.E.V.A.:
Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª (Escaldes-Engordany)
Telèfon: +376 824465