El GEVA-CEA B consuma l’ascens a Primera Provincial

Malgrat la derrota en la darrera jornada per un ajustat 3-2 en la visita a Ponts, el GEVA-CEA ha obtingut l’ascens a Primera Provincial al finalitzar en la segona posició del campionat.

L’encontre ha estat molt disputat i de fet l’equip sabia que necessitava un punt per aconseguir l’ascens i una victòria en l’encontre per quedar campió de la seva categoria. Finalment s’ha aconseguit l’ascens, un gran premi per aquest equip que ha demostrat que amb jugadors molt joves es pot confeccionar un equip competitiu que lluita de tu a tu amb jugadors més experimentats. El resultat és tot un èxit i permetrà que la propera temporada els jugadors puguin millorar el seu nivell al jugar en una categoria superior.

Per obtenir la primera plaça calia esperar el resultat del Juneda que s’ha imposat al Vallfogona B per 1-4 i ha sumat 35,5 punts, tant sols mig punt més que l’equip andorrà que n’ha fet 35.

Cal destacar la gran actuació i l’esforç realitzat per tots els membres de l’equip amb unes estadístiques impressionants, com l’Eric Casanovas amb 5 punts de 5 partides (més 2 de 2 amb l’equip B!), els 6,5 punts de 8 d’en Marc Obregon o els 5 de 6 d’en Francesc López així com les aportacions dels més «petits» Valentí Riba i Arnau Jansat, ambdós sub12, o la col.laboració de jugadors habituals de l’equip B com en Ferran Gras amb 2 de 2.

A continuació els resultats individuals:

PONTS B 3 – 2 GEVA-CEA C
1 Fite, Joan P. 1835 1-0 1898 Pantebre, Benet
2 Prat, Antonio 1804 0-1 1876 Casanovas, Eric
3 Grau, Salvador 1795 1-0 1813 Riba, Valentí
4 Gabernet, Miquel 1738 0-1 1804 Obregon, Marc
4 Agramunt, Lluís 1700 1-0 1798 Jansat, Arnau