Continua el torneig amb els resultats de la segona ronda

El passat divendres per la tarda es va jugar la segona ronda d’aquest torneig classificatori per les finals catalanes.

Després de dues jornades, 3 jugadors encapçalen la classificació de sub10 amb dues victòries, Alex Trojman, Daniel Arqués i Aaron Fernández, que malgrat faltar molt, es perfilen com els principals favorits per les primeres places.

La categoria sub12 tant sols té dos jugadors amb la totalitat dels punts, els dos favorits, Arnau Jansat i en Valentí Riba, que tot just s’enfrontaran en la següent partida en el duel més interessant de la categoria.

Encara és molt aviat per fer pronòstics a les categories sub14 i sub16 ja que ambdues es juguen per sistema lliga. Caldrà esperar al menys una ronda més per veure quins jugadors es perfilen com a principals favorits.