Marc Torrent i Marc Obregon s’acomiaden del campionat amb sendes victòries

Europeu Edats Fermo 2009

Europeu Edats Fermo 2009

Avui la consigna en la majoria dels taulers, era lluitar casella per casella per obtenir el triomf, tant pels que lluitaven per la victòria final, com els que ho feien per una medalla o simplement per millorar la calcificació final. Lògicament els jugadors andorrans no eren l’excepció, com ho demostren les més de quatre hores que han durat les tres partides.

Paradoxalment, el que pitjor ho tenia dels nostres jugadors, en Marc Torrent, ha estat el primer en acabar i amb victòria.

A la categoria sub12, Marc Obregon, amb les peces negres s’ha enfrontat davant l’italià Francesco Martella. El joc ha començat favorablement pel Marc, atacant el rei desprotegit del jugador italià, però no ha pogut definir i després d’un massiu canvi de peces, les coses han empitjorat pel nostre jugador. A partir d’aquí, l’avantatge ha passat intermitentment d’un jugador a l’altre. Fins que en Marc ha aconseguit una posició que no ha deixat escapar. La partida, si be no absenta d’errors, ha estat molt emocionant.

Marc Torrent, també amb les peces negres, ha jugat amb el representant d’Estònia Julians Serdjuks. A l’obertura Marc ha perdut un peó i la posició feia pensar en un resultat negatiu. Però la tenacitat per mantenir la partida i una errada en l’elecció de l’enroc per part del adversari, ha propiciat un bonic atac, que en Marc ha rematat elegantment.

Marc Pericas ha continuat jugant amb rivals d’un gran nivell. Aquesta vegada amb el representant belga Dieter De Ridder (ELO 1914). La partida ha estat molt equilibrada, fins arribar a un final de torres, on el jugador belga ha imposat la seva major experiència.

La puntuació final dels nostres jugadors ha estat la següent: Marc Pericas (sub16) 2 punts; Marc Torrent (sub14) 3 punts; Marc Obregon (sub12) 3 punts.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

Analitzant la partida...

Analitzant la partida...

Marc Torrent, sub14

Marc Torrent, sub14

Marc Obregon, sub12

Marc Obregon, sub12