L’equip D s’enfronta a l’Elefant B a la Lliga Catalana

El nostre equip D s’ha enfrontat a l’Elefant B, equip format per jugadors molt joves que venien a jugar amb molta il·lusió.

El primer taulell va ser dominat per l’Alejandro, amb un joc molt agressiu amb blanques. Posant en pràctica el gambit escocès que ens han ensenyat a classe, les blanques van dur a terme un atac implacable, aprofitant l’agressivitat i precisió en els moviments per assegurar una victòria ràpida.

El segon taulell va ser dominat pel Fran, qui, amb negres, va optar per una obertura sòlida, desenvolupant les peces de manera coordinada i seguint els principis bàsics dels escacs. El nostre company va reconèixer ràpidament la debilitat de les blanques al flanc de rei que va aprofitar activant les peces i pressionant fins a guanyar material i arrencar un atac decisiu sobre el Rei enemic.

El tercer taulell va ser dominat pel Pol, un nou company a l’equip que venia decidit a guanyar. En només 11 jugades, les blanques van poder donar escac i mat amb l’alfil i la dama apuntant al punt feble f7 de la posició de les negres aprofitant que el Rei encara no s’havia enrocat.

El quart taulell va quedar vacant per l’equip rival, però agraïm el suport moral de la nostra delegada.

De totes les partides podem destacar la importància de reconèixer les debilitats de les posicions i crear un pla per atacar-les i, també, defensar-les.

  GEVA-CEA D   4 – 0   ELEFANT B
1 Molero, Alejandro 1700 1 – 0 1484 Espuga, Iria
2 Lamotte, Joan F. 1700 1 – 0 1468 Torrent, Jan
3 Rivero, Pol 1595 1 – 0 1397 Soldevila, Roc
4 Cano, Yaiza 1700 1 – 0 Vacant
Yaiza Cano Duarte

Yaiza Cano Duarte

Delegat GEVA-CEA D

20240218 GEVA-CEA D vs Elefant B

Elefant B vs GEVA-CEA D

20240218 GEVA-CEA D vs Elefant B

Elefant B vs GEVA-CEA D