Comiat amb derrota del GEVA CEA C. El tercer equip d’Andorra ha perdut en el darrer matx contra el Mollerussa

No ha pogut ser i a la darrera jornada el GEVA CEA-C ha perdut per un contundent 3-1 davant del tercer equip de Mollerussa.

L’equip lleidatà es jugava la permanència a la categoria i ha alineat l’equip més potent que podia segons el seu ordre de forces general sorprenent els andorrans que s’esperaven un equip en línia amb el que ha estat la seva competició des de l’inici.

El matx va començar bé per als andorrans que al segon tauler el Jaime Chaderat va aconseguir imposar-se en menys d’hora i mitja a un rival en aparença més potent, gràcies a un error que va cometre el seu rival i que el del GEVA-CEA no va desaprofitar, vencent amb claredat.

Al tercer tauler, el Nicolas no va poder amb un potent rival que li treia 230 punts d’ELO i el qual jugant amb blanques va portar la iniciativa durant tot el matx i el va vèncer amb claredat.

Al primer tauler, el Bonifacio Perez s’enfrontava amb un rival més potent que va començar molt agressiu des del principi amb blanques. La partida va estar molt equilibrada, arribant-se a un final de rei i peons totalment igualat, però que el de Lleida va aconseguir un mínim avantatge posicional que li va servir per emportar-se la partida.

Al quart tauler, el benjamí de l’equip, el Boni Perez s’enfrontava també a un rival dur. Els dos jugadors van plantejar una partida lenta, amb tots els moviments molt pensats i sense errors per part de tots dos. Ben avançat el joc el Boni va perdre un parell de peons que van ser desequilibrants per arribar a un final en què va cometre un error que va ser determinant per al desenllaç de la partida i perduda del punt definitiu.

En definitiva, malgrat que l’equip d’Andorra no s’hi jugava res i el de Mollerussa la supervivència, els andorrans anaven amb ganes de victòria, però no ho van aconseguir.

Es tanca la temporada amb 5½ punts i quarts a la classificació, només per darrere d’equips tan potents com La Seu, Flanc de Dama o Ponts B, tot i haver guanyat aquests dos últims.

Tot i tenir només 4 taulers la categoria, hi han participat fins a 12 membres del GEVA-CEA els quals han contribuït amb gran passió al nostre resultat i que garanteixen un proper any d’èxits. Fins l’any que vinent!

MOLLERUSSA C 3 – 1 ANDORRA C
1 Niubo, Edgar 1807 1 – 0 1700 Pérez, Bonifacio
2 Valios, Xavier 1794 0 – 1 1686 Chaderat, Jaime
3 Roure, Oriol 1793 1 – 0 1564 Pérez, Nico
4 Dea, Jofre 1676 1 – 0 1400 Pérez, Boni
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA C

20220320 Mollerussa C vs Andorra C

20220320 Mollerussa C vs Andorra C

20220320 Mollerussa C vs Andorra C

20220320 Mollerussa C vs Andorra C

Sala de joc LLIGA CATALANA 2022
Equips Segona Provincial Lleida

Grup d’Escacs Valls d’Andorra
Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª.
Escaldes-Engordany (AD700). Tel.: +376 824465