III Torneig Escolar d’Andorra sub12 i sub16 on-line

La darrera edició del torneig, celebrada el darrer dijous 7 de maig, va aplegar la participació de 100 jugadors a la categoria sub12 i 30 a la categoria sub16.

Degut a que la acollida ha estat molt bona i el torneig a crescut la Federació d’Escacs Valls d’Andorra ha decidit mantenir de manera fixa ambdós tornejos mentre ens trobem en situació de confinament. Així que cada dijous, en els mateixos horaris i a través de Lichess tots aquells que vulguin poden prendre part en les competicions escolars.

Cada dilluns actualitzarem la web i les xarxes socials de la Federació amb els enllaços. A continuació podeu consultar les bases del torneig i els passos que cal realitzar per fer la inscripció. Els horaris i enllaços són diferents de tal manera que els participants sub12, si volen, també poden prendre part en el sub16.

  • Dijous 14 de maig del 2020.
  • Categoria sub12 de 17:00 a 18:00 hores (per menors de 12 anys).
  • Categoria sub16 de 18:30 a 19:30 hores (per menors de 16 anys).
  • Partides a 5 minuts per jugador per la plataforma Lichess.
  • Un torneig per gaudir dels escacs i passar-ho d’allò més be amb els teus amics!
  • Lichess és multiplataforma, això vol dir que podeu jugar mitjançant la APP per dispositius mòbils (tant telèfons com tauletes bé per android com ios. També amb un ordinador accedint a la web de Lichess.

No ho dubtis més, ja et pots inscriure! T’esperem! #quedatacasa #escacimatalcoronavirus

Com fer la inscripció al torneig pas a pas:

  1. Registrar un compte (usuari + clau) a la plataforma gratuïta d’escacs online Lichess.org
  2. Un cop creat el compte accedir de nou mitjançant el nostre compte d’usuari.
  3. Fer click sobre l’enllaç del torneig. Per categoria sub12: https://lichess.org/tournament/u6fHEJJG
  4. Fer click sobre l’enllaç del torneig. Per categoria sub16: https://lichess.org/tournament/TAWG8pDh
  5. Posar la clau d’accés al torneig per fer la inscripció, en aquest cas andorra.
  6. Podem comprovar que hem fet correctament la inscripció si el nostre nom d’usuari apareix a la llista de jugadors inscrits.
  7. Connectar el dijous 14 de maig, al menys 5 minuts abans de l’inici del torneig, i esperar que la plataforma ens indiqui el nostre primer rival! El torneig disposa de xat per si vols realitzar qualsevol consulta durant el mateix. L’usuari escacsandorra estarà disponible i us podeu adreçar a ell.
  8. Tanmateix si tens cap dubte sobre com crear un compte, com fer la inscripció o com jugar un torneig de Lichess et convidem a que visualitzis els següents vídeos que hem preparat i que trobaràs al nostre canal de Youtube. Són vídeos curts on veuràs pas a pas el procediment a seguir!