L’equip d’Escaldes nou campió Interparroquial

Aquest diumenge 17 de novembre, s´ha celebrat al local del GEVA, el tradicional torneig interparroquial on han participat 4 equips formats per 5 jugadors. Com cada any, ha sigut una lliga a doble volta, amb un total de 6 partides de 5 minuts més 3 segons d’increment per jugada.

Aquest any l’equip d’Escaldes format per Cristofer Luke, els germans Pepe i Serni Ribera, el jove Andria Ercoli i en Bonifacio Pérez s’ha proclamat campió amb una excel·lent actuació.

Al primer taulell en Cristofer, tot i que ha jugat partides molt interessants, no ha pogut fer més que 1 punt enfront a jugadors molt forts i experimentats com l’Oscar de la Riva, el Robert Alomà o el veterà Joan Moscoso.

Al segon i tercer taulell els germans Ribera han sigut clau per la victòria d’Escaldes fent un gran resultat amb rivals també molt forts com els germans Alcón, en Marc Martínez, les germanes De la Riva, David Sinfreu o Jaume Chaderat. Al quart i cinquè taulells molt bon torneig també del jove Andria Ercoli i en Bonifacio Pérez que s’han hagut d’enfrontar a joves jugadors com els germans Pérez, el David Solé o l’Aaron Muñoz, nens que estan demostrant un gran interès i passió per aquest meravellós mon dels escacs.

Cal destacar què als últims 4 anys, 4 parròquies diferents han aconseguit proclamar-se campiones, fet que demostra el bon nivell que hi ha a totes les parròquies del Principat.

Galeria de fotografies a Flickr


 Classificació Final
 1. Escaldes:      23,0 punts
 2. La Massana:    15,0 punts
 3. Andorra:       14,5 punts
 4. Sant Julià:     7,5 punts
Cristofer Luke Brezmes

Cristofer Luke Brezmes

Candidate Master | Professor FEVA

2019 Interparroquial

Interparroquial 2019

2019 Interparroquial

Interparroquial 2019