Dates: El dilluns 25 i el dimarts 26 de febrer del 2019.
Horari: Inici de les partides a les 16:00 hores.
Sala de Joc: Local Social del G.E.V.A.

El torneig es jugarà per sistema suïs a sis o set rondes (en funció del nombre de jugadors inscrits) amb un ritme de 20 minuts per jugador per tota la partida amb increment de 10 segons per jugada. El torneig serà vàlid per ELO FIDE Actiu.

El torneig és obert a tots els jugadors juvenils amb fitxa federativa F.E.V.A. Hi haurà premis pels tres primers classificats. El lliurament de premis serà a la Festa dels Escacs Andorrans que es celebrarà al mes de juny.

Per inscripcions cal adreçar-se al local social del G.E.V.A.

Tanmateix el guanyador del torneig obtindrà una subvenció del 100% per participar en el Campionat de Catalunya per edats de la seva categoria, mentre que pel segon la subvenció serà del 50% i pel tercer classificat del 25%. En cas de renúncia les places no passaran als següents classificats.

El quart i el cinquè classificats podran jugar les finals catalanes si assumeixen el cost total de les despeses.

Us hi esperem!

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Crònica Juvenil 2018
Resultats i classificacions del 2018 a chess-results

Seu social del G.E.V.A.:
Avinguda de les Escoles 16, 3r 2ª (Escaldes-Engordany)