L’equip de La Massana nou campió interparroquial

Aquest diumenge 3 desembre s’ha disputat el ja tradicional torneig per equips interparroquial al local social del GEVA.

Enguany, han pres part quatre equips: Andorra, Escaldes, Encamp y la Massana integrats per 3 jugadors, on alguns equips disposaven de reserves. En total han sigut sobre uns 15 jugadors que s’han enfrontat a un sistema lliga a doble volta, jugant un total de 6 rondes a partides 5 minuts per jugador.

En la primera volta l’equip de La Massana format pel nou resident Cristofer Luke, Valentí Riba y Marc Martínez, han començat molt forts guanyant als vigents campions d’Encamp per 3-0. Han continuat fent una bona actuació acabant amb 8 punts perseguits de molt a prop per l’equip d’Andorra la Vella amb 6 punts, una mica més despenjats en la classificació es trobaven situats Escaldes i Encamp amb 2 punts.

En la segona volta la Massana ha sabut gestionar els punts d’avantatge de la primera volta per poder acabar guanyant el torneig. El torneig ha aplegat jugadors de totes les edats, i precisament això és el millor dels equips, que combinaven experiència, amb jugadors molt joves.

A continuació la classificació final i una selecció de fotografies.

1. La Massana: 13,0 punts
2. Andorra: 11,5 punts
3. Escaldes: 6,5 punts
4. Encamp: 5,0 punts


20171203 Torneig Interparroquial

La Massana, equip campió del torneig

20171203 Torneig Interparroquial

Torneig Interparroquial

20171203 Torneig Interparroquial

Torneig Interparroquial

20171203 Torneig Interparroquial

Torneig Interparroquial